Önder Özen: Hakan Balta'nın içine Maldini kaçmış

Galatasaray'ın Gençlerbirliği'yle oynadığı maç hakkında değerlendirmeler yapan Önder Özen, Hakan Balta'dan övgü ile bahsetti.

Önder Özen: Hakan Balta'nın içine Maldini kaçmış
Önder Özen: Hakan Balta'nın içine Maldini kaçmış
GİRİŞ 18.10.2015 11:44 GÜNCELLEME 18.10.2015 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Arena Stadı'nda Gençlerbirliği'ni ağırlayan ve sahadan 4-1'lik skorla galip ayrılarak Benfica öncesi moral depolayan Galatasaray'da Hakan Balta'nın çıkışı devam ediyor. 

"Şaşkınlıkla seyrediyorum"

Yorumcu Önder Özen, NTVSpor'da yayınlanan programda, bu mücadeleyi değerlendirdi. Hakan Balta'ya ekstra bir parantez açan ve performansındaki yükselişten övgü ile bahseden Özen, "Hakan Balta'ya bir parantez açmak lazım. Şaşkınlıkla seyrediyorum. Yaşı ilerledi, o kadar hırpalandı ki çocuk. Galatasaray'ın bütün maçlarında banko. 90 dakika oynuyor, çok darbe aldı son dönemde. Tekmeler, bileğine geldi darbeler, dizine geldi. Bu yaşta bir oyuncunun hiç fiziksel temastan da kaçmadan oynaması nedeniyle aslında çok yıpratıcı bir süreçten geçti." sözlerini sarf etti.

"Uçuyor demiyoruz ama uçuyor"

Önder Özen, milli futbolcunun performansını Maldini'ye benzeterek "Bugün hakikaten içine Maldini kaçmış. Hem sağlam, hem çok akıllı, hem çok dengeli, hem de çok faydalı. Yaptığı işlerde 'aaa uçuyor' demiyoruz belki, ama uçuyor. Dikkatli bakınca, nazar değmesin, inanılmaz faydalı futbol oynuyor. Bana göre çok doğru bir hamle yaptı Galatasaray kulübü. Çok değerli bir profesyonelinin kontratını 2 yıl daha uzattı" şeklinde değerlendirmede bulundu.

YORUMLAR 1
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    hakan super
    Cevapla