Dilmen: Bu oyuncu Galatasaray'da kalmaz!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da 1-0 geriye düşmesine rağmen Gaziantepspor'u 2-1 yendiği maçı değerlendirdi.

Dilmen: Bu oyuncu Galatasaray'da kalmaz!
Dilmen: Bu oyuncu Galatasaray'da kalmaz!
GİRİŞ 27.09.2015 10:56 GÜNCELLEME 27.09.2015 10:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı ekibin oynadığı oyunun taraftarı tatmin etmediğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Şu 2 maçta kazanılan 6 puan, biraz nefeslendirecektir Hamza hocayı. Geçen hafta Trabzon'da son 20 dakikada oynanan iyi oyun galibiyeti getirdi. Bugün de Galatasaray'ın oyunu taraftarı memnun etmedi. Ancak hem Trabzon'da hem de Gaziantepspor maçında oyuncular çok istedi. Fakat hocanın gerginliği ve bulundukları baskı ortamı, takıma da yansımış bu. Olmazsa olmaz olarak gördükleri bir maçtı bu" dedi.

"Galatasaray savunmasıyla kazandı"

2-1 kazanılan Gaziantepspor maçında Galatasaray'ın savunma dörtlüsünün maçı kazandırdığını ifade eden Dilmen, "Galatasaray özellikle bu maçta savunma dörtlüsüne dua etmeli. İki beki Carole ve Denayer özellikle savunma olarak çok iyi durumdaydı. Aynı şekilde Hakan Balta ve Semih de iyi maç çıkardılar. Ayrıca Hakan Balta, bir Bilal Kısa pasıyla da galibiyeti getiren golün asistini yaptı. İlk golün asistini de sağ bek Denayer yapmıştı. Galatasaray savunmasıyla kazandı. Hem gol pasları, hem de pozisyon vermeyerek" şeklinde konuştu.

"Manchester City, bu oyuncuyu bırakmaz"

Rıdvan Dilmen, Denayer'in performansına vurgu yaparken, "Bu performansı devam ederse Manchester City, bu oyuncuyu Galatasaray'da bırakmaz. Denayer City forması giyebilecek düzeyde bir futbolcu" dedi.

YORUMLAR 5
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerden bahset ridvan fenerden
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk burak yokken takım çok hızlı oynuyor. Selçuk yavaş, burak ise sürekli hücum faul yapıyor. Yokluklarında takım çok dinamik, biraz dinlenmeliler
    Cevapla
  • tatmin 8 yıl önce Şikayet Et
    Tam tersi bu hafta tetmin etti oyun. Hızlı ve canlı, surekli hucum yapan bi oyun vardı. Hep boyle oynasınlar sorun yok
    Cevapla
  • samii 8 yıl önce Şikayet Et
    onu biz kendimize benzetiriz kalır
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen körle yatan şaşı kalkar
    Cevapla