Demirkol: Terim onu Milli Takım'a almalı

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Fatih Terim'in Beşiktaş'ın genç stoperi Atınç Nukan'ı Milli Takım'a alması gerektiğini söyledi.

Demirkol: Terim onu Milli Takım'a almalı
Demirkol: Terim onu Milli Takım'a almalı
GİRİŞ 18.12.2014 15:29 GÜNCELLEME 18.12.2014 15:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ersan Gülüm ve Tomas Sivok'un sakatlıkları sonrası formayı kapan Atınç, Gaziantepspor karşılaşmasındaki performansıyla haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu.

"ATINÇ, MİLLİ TAKIM'A LAZIM"
 
Atınç hakkında bir açıklama da Mehmet Demirkol'dan geldi. Başarılı yorumcu A Milli Takım'ın çalıştırıcısı Fatih Terim'e adeta bir mesaj gönderdi. Demirkol açıklamasında, "Atınç Nukan vücudunu geliştirmiş, bizde hep ihmal edilir, ona kafayı takmış ya da iyi yönlendirilmiş... 1.96'lık stoper milli takıma da lazım. Çok fazla da gol atar Atınç.." sözlerini kullandı.
 
21 yaşındaki yetenekli oyuncu için ayrıca, "Atınç'ın anormal bir boy avantajı var. Çok iyi pozisyon alıyor ve önü çok açık" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR 6
  • Konevi 9 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da genç anlayışı 17, bizde 21; futbolumuzun gelişmeme sebeplerinden biri. Ayrıca genç futbolcular milli takımda değil kulüplerinde kendini geliştirirler. Milli takım 3 büyüklerin motivasyon sahası değildir.
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    neden alsın kaç maç oynadı kaç maç kurtardı cahil çok bilmiş, sırf beşiktalta oynuyor diyemi alsın
    Cevapla
  • Belcika Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    21 yasinda mi? Bu zamana kadar nerdeydi ki bu cocuk? Daha yeni yeni mi basliyorlar? ulen avrupa 17 yasinda sampiyonlar ligine suruyor oyunculari hahahahah biz bu kafayla hic biryere varamayizzzzzz :-))
    Cevapla
  • orhan aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    adam stoper kardeşim nasıl çok gol atacak allahsen
    Cevapla
  • fenerbahce68 9 yıl önce Şikayet Et
    basit ve siradan yorumlar git sen yonet ozaman milli takimi sizin gibilerin yuzunden futbolumuz oldu daha iyi fotbol yazan yazarlar gelsin yancilik yapan degil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle