Sergen Yalçın Gekas'ı yerden yere vurdu

Son 3 haftada attığı 6 golle Spor Toto Süper Lig'e damga vuran Theofanis Gekas, futbol yorumcusu Sergen Yalçın tarafından eleştirildi.

Sergen Yalçın Gekas'ı yerden yere vurdu
Sergen Yalçın Gekas'ı yerden yere vurdu
GİRİŞ 28.09.2014 23:26 GÜNCELLEME 29.09.2014 10:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son 3 haftada attığı 6 golle Spor Toto Süper Lig'e damga vuran Theofanis Gekas, futbol yorumcusu Sergen Yalçın'dan eleştiri aldı.

Fenerbahçe ağlarına 2 gol bırakan 34 yaşındaki futbolcunun yalnızca ligimizde ve Yunanistan'da iyi işler yapabileceğini söyleyen Sergen önemli ifadeler kullandı.

TRT Spor'da yayınlanan Futbol Arena'sı adlı programda konuşan Sergen Yalçın, "Gekas, dünyada hangi ligde oynar? Bunu bana söyleyin. Bizden başka nerede oynar? İtalya'da, Almanya'da, İspanya'da İngiltere'de... Hiçbirinde oynamaz. Ya Yunan Ligi'nde ya da bizde oynar. İyi oyuncu, gol atıyor falan ama bırakın bana Gekas'ı anlatmayın. Her tarafı futbolcu olsa ne olur? Gençliğinde iyi oynamıştır, falan, filan... 2 gol attı, bu ligin kalitesini ortaya koyuyor. 2 senedir konuşuyoruz, bu 3 oldu. 35 yaşında adamı... Devre arasında 8 takım bunu almak için neler yaptı." sözlerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • salçuk toktaş 9 yıl önce Şikayet Et
    5 sene hakemlik yaptım bu GEKAS yunanistanı avrupa şampiyonu yaptı mı ? yapmadı mı ? sergen bey vallahide billahide bosch konuşuyor . Gekasın tek kusuru sergen gibi ağır olması
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Fenere 4. yıldızı takanları..... pardon gol atanları hep yerden yere vuruyorsunçç neden ???
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    Spor yorumcular reytingi artırmak için kiralanan birer şovmen. Daha klasik ve anlaşılır bir tabirle artis.
    Cevapla
  • kandıralı 9 yıl önce Şikayet Et
    hacım senin neye zoruna gidiyorda. türk milli takımında oynayıp milyon Euro alanarında hali ortada adamda en azından iş ahlakı var.senin gençliğinde sende o da yoktu ondan sende türkiye dışına çıkamadınya oysa biraz sporcu ahlakın olsaydın avrupanın tozunu atardı ama sen ne oldun para peşinde siirtte bile oynadın
    Cevapla
  • aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    acaba sen hangi liglerde oynadın sergen efendi. beğenmediğin adam feneri mermi manyağı yapıyor her oynadığında. sende birazcık beşiktaşlılık varsa yorumculuğu bırak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle