Dilmen'den Drogba'ya sert tepki!

Sivasspor - Galatasaray maçı sonrası yorumcu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'den Drogba'ya sert tepki!
Dilmen'den Drogba'ya sert tepki!
GİRİŞ 12.04.2014 21:43 GÜNCELLEME 12.04.2014 21:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivasspor - Galatasaray mücadelesi, 2-1 Sivasspor üstünlüğü ile bitti. Maçın ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen'in NTV Spor'daki Yüzde Yüz Futbol adlı programda yaptığı değerlendirmelerin bir kısmı şu şekilde:

"Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nden elendi, kupadan dezavantajlı, ligde de sadece Fenerbahçe galibiyetiyle taraftarını sevindirdi. Şampiyonluktan matematiskel olarak kopmamış görünse de ben tecrübeme dayanarak ikinci yarının başından beri Fenerbahçe'nin bu yarışı bırakmayacağını, Galatasaray'ın 1 ileri 1 geri gideceğini söylemiştim.

Lig bitsin isteyen bir Galatasaray var. Takım demoralize olmuş artık. Biz de bu havayı geçmişte yaşamıştık. Galatasaray'ın bu kadrosu şampiyonluk yarışında olabilecek bir kadro değil. İkinciliğin çok önemli olduğu bir ligde Galatasaray ligi kafasında bitirmiş. Fenerbahçe Pazar günü 1-0, haftaya 1-0 kazansa şampiyonluk turu atacak.

2013/14 sezonu Galatasaray için kötü geçti. Hem teknik direktörlük değişikliği hem de diğer nedenler. Ancak Galatasaray'ın ara transfer döneminde o kadar yatırım yaptı. Bu oyunculardan Telles dışında hanigisi ilk 11 oynar. Şimdi Galatasaray yeni sezon için nasıl transfer yapacak? Bir sene şampiyon olmasa ne olur? Büyüklüğünden hiç bir şey kaybetmez. Galatasaray'ın bu yılı değil geleceği tehlikeli.

Fatih Terim'den sonra Florya'da bir çok isim duyduk. Şükrü Ergün, Bülent Tulun, Sedat Doğan'ı duyduk Başkan var. Roberto Mancini var. Bu planlamaları kim yapıyor? Roberto Mancini'nin gelmesi hatadır ya da değildir tartışmıyorum. Fatih Terim'in ayrılığında bir zemin hazırlandığını da görmüştük.

İnanın oyuncular lig bitsin diye dua ediyordur. Hepimiz insanız. Selçuk'un yaşadığı şeyi bende yaşadım. Çıkıyorsunuz sahaya insanlar sürekli küfür ediyor. Duygu patlaması yaşaması normal. Ama siz ayağım ağrıyor diye Sivas'a gitmiyorsanız ve daha değerli oluyorsanız burada problem var. Drogba'nın istediği zaman oynaması diye bir şey olamaz.

Fatih Terim olsaydı bunların hiçbirisi olmazdı. Geçen sezon Ronaldo ile gol krallığına giden Burak bu sene ne durumda? Aradan 10 sene geçmedi, 1 sene geçti. Galatasaray, Fatih Hoca ile de çok maç kaybetti ama hiç bir zaman vazgeçmedi, işin ciddiyetinden vazgeçmedi. Galatasaraylılar maçlardan önce ilk 11'i tartışmıyordu, belliydi zaten ilk 11 ama şimdi kim oynayacak bilmiyoruz."

YORUMLAR 2
  • Bence 10 yıl önce Şikayet Et
    ..... Rıdvan'ı sevmem. Çoğu yorumu bana ters ve itici gelir ama bu sefer haklı.
    Cevapla
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Drogba dert olmus. Oynasa 'Niye oynadi', oynamasa 'Niye oynamadi' diyor. Burak ve Selcuk'a toz kondurmuyor. Drogba, Sneijder ve Melo ile Feneri sahadan sildik be. Bunlari da soyle Sn.Hocam
    Cevapla