Aziz Yıldırım gözyaşlarını tutamadı

Tarafsız Bölge'ye konuk olan Fenerbahçe Başkanı, programın sonuna doğru duygu dolu anlar yaşadı.

GİRİŞ 13.02.2014 05:45 GÜNCELLEME 13.02.2014 06:10
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım konuşmasının son bölümünde geçtiğimiz Babalar Günü'nde kendisini unutmayan Fenerbahçe taraftarları hakkında konuşurken gözleri doldu ve sözlerini noktaladı. 

Ahmet Hakan da Yıldırım'ı daha fazla zorlamayarak programı bitirdi.

YORUMLAR 8
  • Ali ÖZATAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    FENERBAHÇE KENDİNİ HARCAYACAK BU GİDİŞLE.. spor demek fener bahçe demek aziz yıldırım mı ? bence aziz yıldırım çok aşırı abartılıyor. ve fener bahçe kendisine çeki düzen vermeli. adı yolsuzluklarla, cematle, devlete hükemete karşı tepkiilerle ve siyasete karışma gibi alanlarda hep anılıyor !!! bence fener bahçe kendine ciddi bir çeki düzen vermeli !!!
    Cevapla
  • adem özdemir 10 yıl önce Şikayet Et
    Timsahın gözyaşları. Şike tehdit suç örgütü..... mahkeme kararı ile tescillenmişken şimdi de ekranın karşısında gözyaşları. Bilmeyen de mağdur sanacak.
    Cevapla
  • Doğan DOĞACAK 10 yıl önce Şikayet Et
    neden yenildiniz. hala şike var diye ısrar eden arkadaşlar inandırıcı değiller. çünkü kendi takımları yani 17 takımda yenildi. kendi takımları da şike parası alanlar arasında neden ısrar ediyorlar anlaşılmıyor.
    Cevapla
  • GFB ümit 10 yıl önce Şikayet Et
    başkanı sevmem. fenerbahçeli olarak başkanı sevmem ama çok büyük saygı duyarım. ve timsah gözyaşları falan diyemezsiniz. başbakan her şeyi kabul etti zaten. FB şike yapmamıştır nokta
    Cevapla
  • ABDULLAH 10 yıl önce Şikayet Et
    bizde yedik.... fb tv gibi yayın yaptılar.sorulara önceden çalıştığı o kadar belliydi ki.fb tv de bile daha zorda kalacak sorular sorarlardı.timsah gözyaşları olduğu çok açık.bu saatten sonra sana kimse inanmaz.mağdur edebiyatıyla bir yere varamazsın.layık olduğun yere git silivriye.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle