Başbakan'a hakaret eden F.Bahçeli yönetici

Rasim Ozan Kütahyalı, gündem yaratacak açıklamalar yaptı.

Başbakan'a hakaret eden F.Bahçeli yönetici
Başbakan'a hakaret eden F.Bahçeli yönetici
GİRİŞ 29.01.2014 09:50 GÜNCELLEME 29.01.2014 11:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli yöneticiler ile ilgili çarpıcı ifadeler kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, Vatan gazetesine konuştu. 'Tribünlerde Başbakan'a fanatikçe küfür edenler midemi bulandırıyor. Beni kızdıran şey riyakarlık ve kalleşlik' diyen Kütahyalı, Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'ya yüklendi. İşte Kütahyalı'nın gündemi sarsacak açıklamaları: 

FENERBAHÇE BÜYÜK HATA YAPIYOR

"F.Bahçe yöneticileri sadece F.Bahçe'nin Kadiköy merkezli ulusalcı tabanına oynayarak büyük hata yapıyorlar. F.Bahçe dışındaki kulüplerin nefretini kazandıkları gibi F.Bahçeli, dindar, muhafazakar ve liberal tabanını da kendilerinden uzaklaştırıyorlar. Bazı F.Bahçeli yöneticiler içlerindeki Tayyip Erdoğan nefretini bir türlü atamıyorlar. Aslında atmak zorunda da değiller. Yeter ki dürüst ve açık sözlü olsunlar. Erdoğan'ın muhalifi olduğunu deklare eden iki yüzlü davranmayan her futbol adamının haklarını sonuna kadar ben de korurum. Ama Tayyip Erdoğan'ı görünce türlü yalakalıklar yapan fakat tribünlerde Başbakan'a fanatikçe küfür edenler midemi bulandırıyor. Beni kızdıran şey riyakarlık ve kalleşlik.

"MERTLİĞE SIĞMAZ"

Mesela geçenlerde Mahmut Uslu bir röportaj veriyor. O röportajda muhabirlerin tanıklıklarına göre hem Tayyip Erdoğan'a hem de Erdoğan'ı desteklediğim için bana açıkça hakaret ediyor. Sonra korkup, çekinip bu ifadelerini röportajdan sildiriyor. Mahmut Uslu'nun söylediği sözleri tutmaması, sonradan kıvırması adeti haline geldi. Başbakan Erdoğan'la görüşürken iki büklüm olup sonra Samandıra'da muhabirleri görünce Erdoğan'a hakaret etmek mertliğe sığmaz".

TIRSIP KAÇAN KENDİLERİ

"Bizle program yapmak isteyen de kendileri ondan sonra tırsıp kaçan da kendileri. Halbuki ben 65 bin F.Bahçe taraftarı olsun isterse F.Bahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu programı yapalım demişim. Her ne kadar F.Bahçe yöneticileri bana küfür etse de ben doğru bildiğimi söylemeye devam ederim. Aziz Yıldırım'a kumpas kurulmuştur, dosyanın içeriğine bakıldığında 3 maçta şike vardır fakat bugün ortaya çıkan kanıtlar gösteriyor ki dosya gayrimeşru yöntemlerle oluşturulmuştur."

YORUMLAR 10
  • tuncay ayaz 10 yıl önce Şikayet Et
    hata başbakanda. başbakana her hafta sistematik bi şekilde küfür edilyo fener tribünlerinden..ama başbakan hala bu şikecileri ve küfürbazları korumaya devam ediyo..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin içindeki Geziciler ve ananascılar temzilenmez ise?.... ...Fenerbahçe puan farkı ile lider olduğu halde yakında boş trübünlere oynarlar?...Fenerbahçenin içindeki hainler taraftarları maçlardan soğutuyor?...ilerde telafisi zor olaylar olabilir?.
    Cevapla
  • gercek Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Rasim sadece Fenerbahçeye mal etme.. Rasim ozan doğru söylüyor, ancak eksik söylüyor. Sadece bizim Fenerbahçemizin içinde bu densizler yok. Sizin GS başbakanı gece gündüz sarıgülün yanında. yönecilerinden biri emir sarıgül. Beşiktaş Çarşıyı söylemeye gerek yok,. prvakatörün önde gelenleri. Rok'un dediği gibi Aziz ve Fbye paralel yapı kumpas kurmuş olabilir. asıl söylemem gereken, Bir gerçek var, Adam gibi Başbakanımıza saygılı tek takım Trabzonspordur.. Fenerbahçe statındaki başbakana hakaret eden densizler bu ülkenin en fazla % 50 sini temsil edebilirler. Seçimde mührü yine ampule vururuz.
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Seyirci tavır koysun, maçlara gitmesin...zırnık para vermesi Başbakanımıza sövenlere.... Bağdat caddesinin önemli bir kesiminin kökeni hakkında konuşturmasınlar insanları...Zulüm 1453 de başladı diye yazı yazanlar kimler olduğunu açıklayanlar olabilir...
    Cevapla
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    hayatımda bi fenerden bide mehepeden nefret ediyorum. ikiside küfürbaz hele fener tff nin uygulamaya koyduğu küfürlü tezahürata ceza gelecek maddesine fenerliler karşı çıkmış olurmu öyle şey bizim taraftarlar küfürbaz biz küfürbazız küfr etmezsek olmaz kaldırın o maddeyi tabi tff kaldırmadı.mehepede aynı dindar geçinirler her olayda tekbir getirirler ama sosyal medyada onlarla tartışmaya girin duymadığınız küfrleri duyarsınız bu iki kesimde puta tapıyor müşriklerin torunları işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle