Acun Ilıcalı'nın Telegol kararı

TV 8'de yayınlanan Telegol programı yayından kaldırılıyor.

Acun Ilıcalı'nın Telegol kararı
Acun Ilıcalı'nın Telegol kararı
GİRİŞ 26.11.2013 21:11 GÜNCELLEME 26.11.2013 21:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın almasının ardından akıbeti merak konusu olan Serhat Ulueren'in sunup Erman Toroğlu, Ziya Şengül, Gökmen Özdenak, Kaya Çilingiroğlu'nun yorumcu olduğu Telegol programının son durumunun yarın yapılacak toplantının ardından belli olacağı belirtiliyor.

Serhat Ulueren ile görüşen TV 8 yönetimi (MNG Holding) programı yayından kaldırma kararı aldığını açıkladı. Her iki tarafın da yarın bir araya geleceği, anlaşma sağlanırsa bu haftadan itibaren programın yayından kalkacağı gelen haberler arasında. Şayet taraflar anlaşma sağlayamazsa Telegol ekibinin mahkemeye başvurabileciği ifade ediliyor.

YORUMLAR 7
  • osman k 10 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım Faktörü. Acun zaten Aziz Yıldırımcıydı Bu Hareketi Aziz Yıldırım'ın çok hoşuna gidecek. Aziz Yıldırım önümüzdeki dönemlerde bunun karşılığını Acun'u yönetime almakla verecektir. er ya da geç Acunu fb yönetiminde görecegiz. Demedi demeyin
    Cevapla
  • Cemil 10 yıl önce Şikayet Et
    Çukurdu. İsabet olmuş, seviye olarak çok düşük ve çukur bir programdı.
    Cevapla
  • Kamuran Sarıyıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok İsabetli Bir Karar.... Acun Beyi'i kutluyorum, çok isabetli bir karar vermiş. O program çok sinir bozucu ve insan psikolojisini darmadağın ediyor. Kurunun yanında ordaki yaş insanlar da yanıyor maalesef. Kararından dolayı Acun ILICALI'yı kutluyorum...
    Cevapla
  • Kâmil ÖZDEMİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Kişilere saldırarak reyting hedeflemeyen program olsun. Can Bartu , Selim Soydan abiler, Ömer Üründül (ben GS lıyım ama Sezar'ın hakkı Sezar'a )gibi hem futbolu bilen hem de beyefendi yorumcuların katıldığı programlar ilgi çeker ve diğerlerine örnek olur.
    Cevapla
  • Orhan Acar 10 yıl önce Şikayet Et
    RESİMDEKİ ERMAN TOROĞLUNA BAKIN. Hiç alakası varmı :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle