Fenerbahçeliler Beyaz TV aracına saldırdı

Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması sonrasında ortalık karıştı.

Fenerbahçeliler Beyaz TV aracına saldırdı
Fenerbahçeliler Beyaz TV aracına saldırdı
GİRİŞ 07.10.2013 07:17 GÜNCELLEME 07.10.2013 07:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İbrahim Hacıosmanoğlu, Kadıköy'den ayrılırken aracı bir grup Fenerbahçeli taraftarlar tarafından saldırıya uğradı. Polis bu gruba TOMA ile müdahale ettiği anda Fenerbahçeli taraftarlar aynı zamanda Beyaz TV canlı yayın aracına ve ekibine de saldırdı.

MAHSUR KALDILAR

Beyaz TV canlı yayın aracında bulunan ve kaşı yarılan Kameran Savaş programa bağlanarak ''Aracın içerisinde mahsur kaldık. Fenerbahçeli taraftarlar bizim canlı yayın aracımıza saldırdılar. Kendimizi araca zor attık. Hiç kimse yanımıza gelmedi. Şuan araçta sıkıştık kaldık'' dedi.

ERTEM ŞENER SİNİRLENDİ

Yaşanan çirkin olaya sinirlenen Ertem Şener, Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıda bulunarak olay mahalline sağlık ve emniyet güçlerinin sevk edilmesini istedi.

'BİZE MAHALLE MAÇI BİLE VERMEZLER'

'Çok enterasan olaylar yaşanıyor. Beyaz TV canlı yayın aracına ve kameramanına saldırılar oluyor' diyen Şener yaşanan bu çirkin saldırıyı şu şekilde yorumladı: 'Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz nerde olimpiyatlar nerde Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği.. Bu şartlarda bırakın bize mahalle maçı bile vermezler.'

YORUMLAR 1
  • hakan haklı 10 yıl önce Şikayet Et
    oh olmuş keşke programı bassaydılar. siz orda fener yağdanlığı yapmaya devam edin sinan engin Beşiktaşlı olduğu halde feneri kolluyor dünkü olaya polisin suçudur diyor bi kaç saat sonra ya polisin ne suçu var ne günahı var polis kendi halinde ya karışmayın polislere diyor.ümit özat zaten fenerli Ahmet çakar zaten kibirli hepsi Galatasaray düşmanı bi rasim ozan Kütahyalı adaletli davranıyor ertem şener tam bi yapdanlık çok sevindim bu habere hadi yine kollayın feneri ultraaslan programınızı bastı diye galatasaraya demediğiniz kalmadı şimdide fenere söylenin bi görelim
    Cevapla