Aybaba: Kalecimiz mükemmel oynadı!

Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Aybaba: Kalecimiz mükemmel oynadı!
Aybaba: Kalecimiz mükemmel oynadı!
GİRİŞ 29.10.2017 17:30 GÜNCELLEME 29.10.2017 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, konuşmasının başında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Oyunun genelinde rakibin baskı yaptığını aktaran Aybaba, şöyle konuştu:

"Bu baskı, bizim çabuk çıkmayı planladığımız her zamanki oyun planımızı bozdu. O nedenle de fazla top tutamadık, fazla hücuma çıkamadık. İlk yarıda fazla pozisyon vermedik ama ikinci yarı savumamız ve kalecimiz mükemmel oynadı. Futbol bu, çok iyi oynadığımız maçları bazen kazanamıyoruz. Bugün çok pozisyon üretmeden, daha iyi oynamamız gerekirken oynamadan üç puan almış olduk. Savunma ve kaleci arkadaşımızı, oyuncularımın hepsini kutladıktan sonra biraz daha fazla kutluyorum. Karşı takım bundan sonraki maçları daha rahat kazanır diye düşünüyorum."

YORUMLAR 2
  • 58 plaka. 6 yıl önce Şikayet Et
    Samet hoca iyi niyetli -----> sivas sporun puanlar aldıkça rahatlıyacak ----> her mactan 3 puan için çıksın mental fizik olarak samet hoca ve oyunlar.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sezon başında Sivassporun başına geçince kimse sana güvenmiyordu oysa ben sana çok güvendim , şuanki Beşiktaşında alt yapısını sen hazırladın . İnşaallah böyle devam hocam
    Cevapla