UEFA'dan Başakşehir'e ceza!

UEFA Disiplin Kurulu, Olympiakos maçı sonrasında kırmızı kart gören Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'a 1 maç, Chedjou'ya ise 2 maç ceza verdi.

UEFA'dan Başakşehir'e ceza!
UEFA'dan Başakşehir'e ceza!
GİRİŞ 12.08.2019 17:40 GÜNCELLEME 12.08.2019 18:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Disiplin Kurulu, Olympiakos ile oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yaşanan olaylardan dolayı Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk'a 1, defans oyuncusu Aurelien Chedjou 2 maç men cezası ve kulübe de 5 bin 250 TL para cezası verdi. 

UEFA, Medipol Başakşehir ile Olympiakos arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında yaşanan olaylardan dolayı verdiği cezaları açıkladı. UEFA'nın resmi internet sitesinden yayınlanan disiplin kurulu kararlarına göre, Başakşehir Teknik Direktörü Okan Burak'a 1 maç, defans oyuncusu Aurelien Chedjou'ya da 2 maç men cezası verdiğini duyurdu. UEFA ayrıca Başakşehir Kulübü'ne de uygunsuz davranışları nedeniyle 5 bin 250 Euro para cezası verdi. 

Okan Buruk ile Chedjou yarın Olympiakos ile Yunanistan'da oynanacak rövanş maçında takımının yanında olamayacak. Ayrıca ilk maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci de takımdaki yerini alamayacak. 

 

 

YORUMLAR 6
  • Gerçekler acıdır. 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada 2.sınıf oyuncuya teknik adama yer olmaz...
    Cevapla
  • SARMISAK 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın Türk futboluna bakışı belli . Nezaman kıpırdanma olsa bir yolunu bulup yani hakem engeli oluyor .Bu tesadüf değildir . Dikkat edin hep böyle . 2003 yılından sonra türk futbolunda bayağı düşüş vardır . Türk futbol takımları başarıdan çok parayı kar etmeyi ticareti düşünüyor .Tabiki klüp kar edecek . Yanında başarı getirirse . Her zaman diyoruz . Kırın şu şeytanın bacağını , boş olmadığınızı gösterin . ....Ucuz ve kaliteli futbolcu Afrika dan çıkar . Doğru transfer olunca neden olmasın ....
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi olmuş. Okan sürekli bir şikayet halinde. Hiçbir maçtan sonra hakeme yönelik memnuniyetini göremedim. Avrupa'yı Türkiye ligi zannediyor. Birazcık akıllı olmayı ve kusuru kendinde aramayı öğrensin.
    Cevapla
  • kosovali_prizren 4 yıl önce Şikayet Et
    sedat iy bir yorum yapmiş ama sedat ve ben ne cevap vermişler yoruma hic alakasi olmayan cevap bu iki arkardaş vermişler
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    arda Basaksehir icin ne yaptiki? varmiydi?
    Cevapla
  • Ben 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda yoksa başakşehir bitmiştir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle