İstanbul, Şampiyonlar Ligi finaline aday!

UEFA, 2020 Şampiyonlar Ligi finalinin ev sahipliğine, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun aday olduğunu duyurdu.

İstanbul, Şampiyonlar Ligi finaline aday!
İstanbul, Şampiyonlar Ligi finaline aday!
GİRİŞ 03.11.2017 18:39 GÜNCELLEME 03.11.2017 18:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

UEFA, 2020 Şampiyonlar Ligi finali için Atatürk Olimpiyat Stadı aday olduğunu açıkladı. Dev maç için Benfica'nın sahası Estadio da Luz'un da aday olduğunu belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu, 2005 yılında Liverpool ile Milan'ın karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapmıştı.

UEFA, aynı zamanda 2020 UEFA Avrupa Ligi finali için de Polonya'nın Arena Gdansk Stadı ve Portekiz'in Dragao Stadı aday gösterildiğini duyurdu.

UEFA'nın son kararı Haziran 2018'de vereceği belirtildi.

YORUMLAR 15
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    nalet olsun futbol. futbol olmasa ne yapardınız bilmem.
    Cevapla
  • Kayseri 6 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ediyorum hic kimse aday olmayi basaramazdi nerdeyse imkansizi basarmis aday olmus cokmu calistiniz bunun icin Milli takimin yarisi avrupa kökenli oyuncular 75 milyonluk ülkeden futbolcu yetismiyorsa küfüre destek cikiyorsan vs.vs.vs. erdogan yeni köprü yapti kendini ordan atabilirsin futbolu yönettigni zanneden adam
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    reisimiz kulüplerinizdendemi sorumlu ? Niye gidipte kulüp başkan larınızla sataşmıyorsunuz. köprü bilmemne diye saçmalamışsın üstelik. futbolunuz batsın. insanlarımızı futboldoyurmuyor.
    Cevapla
  • ersin kavi 6 yıl önce Şikayet Et
    çoookkk büyük bir başarı...sen önce avrupa şampiyonası organize et...
    Cevapla
  • sizce nasıl olmalı 6 yıl önce Şikayet Et
    2020 ye kadar kaç şampiyonlar ligi finali geçer ama biz 3 yıl sonraki finale adayız diye seviniyoz yapmayın ya finalde siz oynayın aday olmayın davetiye alın türkiye bunları mı hakediyor.Haksız mıyım?
    Cevapla
  • jumanji 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaten adaylık için en az 2 veya 3 yıl önceden talip oluyor ülkeler bu finale. Ve ayrıca UEFA davetiye göndermiyor, ülkeler aday oluyor. eğer kimse aday olmuyor ise veya final verilen ülkede son anda bir sıkıntı oluyorsa, UEFA finali anında bir önceki sene final oynanan ülkenin stadına veriyor. 3 yıl sonraki finale aday olduğumuz için herhalde sevineceğiz. O finali dünyada 2 milyara yakın kişi izleyecek.
    Cevapla
  • Ajmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu stadi unutmustuk :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle