Kendi ülkesinde bile yerden yere vuruldu!

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e 6-0 mağlup olduğu maçta gösterdiği yönetim ve verdiği hatalı kararlarla büyük tepki alan İskoç hakem Craig Thomson, ülkesinin basınında da eleştirildi.

Kendi ülkesinde bile yerden yere vuruldu!
Kendi ülkesinde bile yerden yere vuruldu!
GİRİŞ 07.12.2016 11:01 GÜNCELLEME 07.12.2016 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İskoçya'nın The Scotsman gazetesi, Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının hakemi Craig Thomson'ın yönetimini eleştirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Craig Thomson tuhaf bir penaltı kararıyla ilk 30 dakikada Beşiktaş'ın umutlarını bitirdi. Pozisyonda, Dinamo Kiev oyuncusu Gonzalez'in müdahalede bulunduğu Beck dengesini kaybetti ve düştü. Gonzalez de Beck'in düşmesiyle kendini yerde buldu ve hakem Beşiktaşlı oyuncuya kırmızı kart gösterip, penaltı kararı verdi. Craig Thomson'ın bu kararı, tüm izleyenleri şaşırttı. Thomson, verdiği garip kararlarla Türkiye'de da bir numaralı halk düşmanı oldu."

DAİLY RECORD GAZETESİ: "CRAIG THOMSON, BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ÖFKESİNİN MERKEZİ OLDU"

Daily Record gazetesi de, İskoç hakemin yönetimiyle ilgili olarak, "Craig Thomson, Beşiktaş taraftarının öfkesinin merkezi oldu. Thomson, verdiği kararlarla futbolcuların büyük tepkisini alırken, Türk taraftarlar da sosyal medyada küfürlü ve öfke dolu mesajlar attı" şeklinde yazdı.

ESKİ İTALYAN HAKEM GRAZİANO CESARİ: "CRAIG THOMSON HER ZAMAN FELAKET BİR HAKEMDİR"

Maçı yorumlayan eski İtalyan hakem Graziano Cesari de, "Craig Thomson her zaman felaket bir hakemdir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Ohaaaa celioo 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam ikinci yer o da hakemi protesto edip 11 futbolcuyla orta sahada otururduk kiev li takım hakemle tek kale maçı yaparlardı. Bjk de orta sahada Türk kahvesi icmeliydi
    Cevapla
  • aba 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet
    Cevapla
  • hasan bjk 7 yıl önce Şikayet Et
    biz hep hatayi yanlis yerde ariyoruz arkadas bu avrupa sizin hic bir dey de basarili olmanizi istemiyoruz diyor ama biz hala bazi seylerde inat ediyok bu olay ilkde deyil son da olmuyacak bir gecmise bakin ne demek istediyimi anlarsiniz
    Cevapla
  • isim yok 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadas ne guzel söyledin. Azigina saglik.
    Cevapla