Cimbom'dan Avrupa'ya kötü veda

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Arsenal'e yine farklı şekilde mağlup oldu.

Cimbom'dan Avrupa'ya kötü veda
Cimbom'dan Avrupa'ya kötü veda
GİRİŞ 10.12.2014 00:25 GÜNCELLEME 10.12.2014 09:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında sahasında Arsenal'i konuk eden Galatasaray, ilk yarıda yediği gollere karşılık veremeyince sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Grupta galibiyeti bulunmayan sarı kırmızılı ekip, henüz 3. dakikada Lukas Podolski'nin golüne engel olamazken 11. ve 29. dakikalarda Aaron Ramsey attığı gollerle durumu 3-0 yaptı.

İlk yarısı Arsenal'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısı Galatasaray'ın kontrolünde geçerken sarı kırmızılı ekibin çabaları sonuç vermedi.

Karşılaşmanın 89. dakikasında Wesley Sneijder'in frikikten attığı gol durumu 3-1 yaparken Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski 90+2'de maçın sonucunu belirleyen golü attı; 4-1.

Galatasaray bu sonucun ardından Devler Ligi'nde bir sezonda en çok gol yiyen Türk takımı ünvanını 19 golle Beşiktaş'tan aldı.

Sarı kırmızılı ekip D Grubu'nu 1 puanla tamamlarken Arsenal 10 puanla ikinci sırada bir üst tura yükseldi.

MAÇIN HENÜZ 3. DAKİKASINDA...

Konuk ekip Galatasaray, maçın hemen 3. dakikasında Lukas Podolski'nin golüne engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Lukas Podolski sol ayağı ile çok sert vurarak topu ağlara gönderdi.

RAMSEY FARKI İKİYE ÇIKARDI

Maçın başında yediği golün etkisini üzerinden atmak isteyen Galatasaray beraberlik için yüklenirken 11. dakikada Arsenal, Aaron Ramsey ile farkı ikiye çıkardı. Orta alanda kaybedilen top sonrasında Aaron Ramsey ceza sahası içerisinde hafif sol tarafta topu soluna alır almaz etkisiz bir şut çekmesine rağmen skoru 2-0'a getirdi.

AKIL ALMAZ BİR GOL

İngiliz devi karşısında üst üste goller yiyen sarı kırmızılı ekip, 29. dakikada Aaron Ramsey'in inanılmaz golünde çaresiz kaldı. Burak Yılmaz'ın uzaklaştırmak istediği top ceza yayı gerisindeki Aaron Ramsey'in önünde akldı. Aaron Ramsey sol ayağı ile gelişine çok sert ve düzgün vurarak topu ağlarla buluşturarak durumu 3-0'a getirdi.

GALATASARAY'IN ÇABASI YETERLİ OLMADI

İkinci yarıda farkı azaltmak için rakibinin üstüne üstüne giden sarı kırmızılılar bir türlü aradıkları golü bulamadılar. Arsenal'de yıldız futbolcularını kenara alan Wenger, 17 yaşında iki futbolcusunu sahaya sürdü. Galatasaray'ın gol için çabası yeterli olmazken 89. dakikada Wesley Sneijder frikikten attığı harika golle durumu 3-1'e getirdi. Uzatma anlarında maçtaki ilk golü atan Lukas Podolski yine sahneye çıktı ve maçın skorunu belirledi; 4-1

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: David Fernandez Borbalan, Raul Cabanero Martinez, Jose Miranda (İspanya)

Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal (Dk. 46 Hamit Altıntop), Semih Kaya, Hakan Balta, Telles, Melo, Emre Çolak, Bruma (Dk. 77 Olcan Adın), Burak Yılmaz (Dk. 46 Yasin Öztekin), Sneijder, Umut Bulut

Arsenal: Szczesny, Debuchy (Dk. O'Connor), Mertesacker, Chambers, Bellerin, Oxlade-Chamberlain, Ramsey (Dk. 46 Maitland-Niles), Flamini (Dk. 46 Zelalem), Podolski, Sanogo, Campbel

Goller: Dk. 3 ve 90 2 Podolski, Dk. 11 ve 29 Ramsey (Arsenal), Dk. 88 Sneijder (Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 15 Flamini, Dk. 65 Debuchy, Dk. 65 Podolski (Arsenal), Dk. 33 Melo, Dk. 43 Tarık Çamdal, Dk. 57 Semih Kaya (Galatasaray)

YORUMLAR 25
  • real yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin efendiler yiyin, aksirincaya, tiksirincaya kadar yiyin.
    Cevapla
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Bursasporum katıldığı ilk şampiyonlar ligi tecrübesinden 1 puan ile ayrıldığında, ülkeyi rezil etti diye bağrınıp durdunuz. Görüyorum ki gs, bursamdan çok daha kötü bir hezimet ile en fazla gol yeme rekorunu kırarak 1 puan ile veda etti :) sürekli şampiyonlar ligi tecrübesi yaşayan eyy büyük ( kendilerini büyük sananlar ) gs ne oldu ? Türkiye de büyük denen bir takım yok , he büyüklük ülkemde şampiyonluk ise evet büyüksünüz, ama kıyas Avrupa ise sizlerden küçük yok ;)
    Cevapla
  • üç temmuz 9 yıl önce Şikayet Et
    abi aziz volkan emre olduktan sonra bu ülkede top oynanmaz***
    Cevapla
  • 19 ***üç temmuz 9 yıl önce Şikayet Et
    hocam ben gs maçlarından çok keyif alıyorum
    Cevapla
  • YUSUF KAHVECİ 9 yıl önce Şikayet Et
    1950 model başkanlar olduktan sonra TÜRK futbolunun gelebileceği en son nokta budur.Ayrıca türk futbolcuları hiç düşünmüyormu acaba bu avrupalıların ayaklarında bizden fazla ne var ilginç. Beceriksizlikte son nokta TÜRK FUTBOLCULARI.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle