Osmanlıspor'dan Hıncal Uluç'a tepki

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç'un, kulüplerini ve teknik direktörleri Bülent Uygun'u hedef alan köşe yazısına sert tepki gösterdi.

Osmanlıspor'dan Hıncal Uluç'a tepki
Osmanlıspor'dan Hıncal Uluç'a tepki
GİRİŞ 26.08.2017 15:02 GÜNCELLEME 26.08.2017 15:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yurtgüven, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Sayın Uluç, kulübümüz ve kulübümüz teknik direktörü hakkında, köşesinde kendi hayal dünyasında kurguladığı ve haliyle gerçek ile alakası olmayan bir yazı kaleme almış. Öncelikle bu yaşa gelmiş bir insana bu tarz iftiraları yakıştıramadığımı belirtmek isterim. Kulübümüzün 18 transfer yaptığını ısrarla beyan etmiş. Kendisini bu transferleri ispata davet ediyorum. Tabii ki bu çağrıya uymayacağını, kulağının üzerine yatacağını şimdiden biliyorum, keşke özür dileyecek erdeme sahip olsa. Sonuçta, 'çamur at izi kalsın' mantığını benimsemiş şımarık, herkesi küçük gören bir yaşlı… Yaşını da göz önüne alarak ona tavsiyem, kalp kırmaktan, iftira atmaktan artık vazgeçsin. Zira dünya hayatı sona erdiğinde, arkasından iyi konuşacak kimse kalmayacaktır. Ama belki de bu zaten umurunda değildir, beni de çok ilgilendirmez. Kulübümüzün yaptığı daha doğrusu yapmadığı transferleri eleştirmek yerine, gözünün önündeki takımların transferlerde ne gibi yanlışlar yaptığını bir araştırsın, tabii gözleri hala gençliğindeki gibi görebiliyorsa."

Osmanlıspor'da transferleri kulüp yönetiminin yaptığını vurgulayan Yurtgüven, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümüz bu sezon 8 transfer yaptı. Bunların 2 tanesi Bülent hocamızdan önce yapılan transferler, diğer 6'sı ise kulübümüzün daha önceden transfer listesine aldığı ve bitirdiği isimler. Gerçekler bunlar iken Hıncal Uluç kendi yalanlarına inanarak mutlu oluyorsa bu da kendi sorunu. Çok fazla da kale almamak lazım. Hıncal Uluç geçmişteki pek çok yetisini de kaybetti. Bu yüzdendir ki oraya buraya saldırarak, iftira atarak bu açığını kapatıp, mutlu olma çabasında ama artık onun zamanı geçti. Zaten yeni nesil onu tanımıyor bile, Hıncal Uluç ismi yeni nesil için bir anlam taşımıyor. Yaptıklarını yaşına bağlamak gerekir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    bulent uygun'u bir tek osmanli yonetimi istedi. kardesim takim olarak belli bir nizam yakalamissiniz. hicbir basarisi olmayan vizyonsuz bir adami teknik direktor yapmak niye? osmanlispor tum turkiyenin sempati duydugu bir kuluptu. ama tum turkiyenin tepki koydugu bir adami getirerek o sempatiyi yok ettiniz.
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    asaf sende Allaha emanet ol kardeşim.
    Cevapla
  • asaf 6 yıl önce Şikayet Et
    ben hincal uluc iyi bir adamdir demedim. bulent uygun kotu bir adam da demedim. ama mevcut bir algi var bulent uygun'u aempatik bulmayan. onu ifade etmek istedim. lardes kusura bakma da asıl fanatizm belli yargilarla insani yaftalamaktir. senin beni hic tanimadan fanatik yaftasi yapistirdigin gibi. Allah zan iyi birsey degildir buyurur. Allah'a emanetsin kardesim
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    siz orayi bir gecin fanatikler Bülent hoca adam gibi adam hincal uluc ailesini türkiye taniyor müslüman düşmani biri ligler yeni basladi göreceksiniz bülent hocayi.
    Cevapla