Şenol Güneş'in Milli Takım'da kazandığı dev rakam!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, yıllık 19.5 milyon TL'lik kazancıyla Türkiye'nin en çok kazanan teknik adamı olarak ön plana çıkıyor. Süper Lig'de ise bu alanda zirvede 18 milyon TL ile Fatih Terim var.

Şenol Güneş'in Milli Takım'da kazandığı dev rakam!
Şenol Güneş'in Milli Takım'da kazandığı dev rakam!
GİRİŞ 10.07.2019 13:02 GÜNCELLEME 10.07.2019 13:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de 2019-2020 sezonu öncesi takımlar transfer çalışmalarını Finansal Fair Play (FFP) kuralları çerçevesinde titizlikle sürdürmeye devam ederken, takımların başında yer alan teknik adamların maaşları da dikkat çekiyor. Türkiye'de en fazla kazanan çalıştırıcı, senede 19.5 milyon TL alan Şenol Güneş. Güneş, geçtiğimiz sezonun bitmesine az bir süre kala ay-yıldızlıların başına geçmiş ve lig bitimine kadar hem Beşiktaş'ın hem de Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapmış, ligin sona ermesiyle de siyah-beyazlı takımdaki görevinden ayrılmıştı. 

Süper Lig'de zirvede Fatih Terim var 

Spor Toto Süper Lig'de mevcut durumda en çok kazanan teknik direktör ise Galatasaray ile geride kalan sezonda şampiyonluk yaşan Fatih Terim. Geçtiğimiz günlerde sarı-kırmızılı takım ile 2+3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Terim, yıllık 18 milyon TL elde edecek. Deneyimli antrenörü 12 milyon TL ile Medipol Başakşehir'den ayrılarak 3 yıllığına Beşiktaş'ın başına geçen Abdullah Avcı takip ediyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın da yıllık kazancı yaklaşık 10 milyon TL. 

Dört büyüklerde en az Karaman alıyor 

Süper Lig'in dört büyük kulübü olan Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u çalıştıran teknik direktörler içinde en az maaşı alan bordo-mavililerin başında bulunan Ünal Karaman. Trabzonspor ile sözleşmesini 2 yıl uzatan Karaman, yıllık 4.5 milyon TL alacak . 

 

 

YORUMLAR 18
  • ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim milli takımın başındayken kaç milyon eoru alıyordu onu yaz türk parası şeklinde değil de o zaman ki erou farkına bakalım kimin paragöz olduğu ortaya çıkar
    Cevapla
  • Analist 4 yıl önce Şikayet Et
    Acıdım Ünal Karaman'a yav, yazık !..
    Cevapla
  • adamınagöre 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimede güneşe de her kime veriliyorsa çok yazık çok...bunun adıda millioluyor her nasılsa. oldukça düşündürücü!! birde yabancı futbolculara verilen trilyonlar.. havaları tripleri de cabası. yamyamları adam ediyoruz.. bu kadar mı zenginiz arkadaş. bu paraları yolda bulan vermez. yabancı transferi yasaklansın. ücretler makul seviyeye insin en kalenderi 4.5 trilyon alıyor yılda. bide bu yabancıların havaları tripleri. benim ülkemde bana hava atıyorlar. çok yazık
    Cevapla
  • Cenk al 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel memleketimin çar çur edilen kaynakları.çok yazık.
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kadar para kardeşim yazık günah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle