Milli takım yorumu! 'Beni en mutlu eden konu...'

Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın Fransa'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı NTV'de değerlendirdi.

Milli takım yorumu! 'Beni en mutlu eden konu...'
Milli takım yorumu! 'Beni en mutlu eden konu...'
GİRİŞ 09.06.2019 00:29 GÜNCELLEME 09.06.2019 00:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şu şekilde;

 

 

Şenol hoca birkaç gündür şunu söylüyor, kaybedecek bir şeyimiz yok. Rakibimiz İzlanda diye katılmadığım bir söz var. Fransa grubun favorisi ama 7 maçımız kaldı. 9 puanımız cebimizde. 2 Andorra maçlarını falan koyduğumuzda, daha 4'te 1'i oynanmışken gideceğimizi düşünüyorum. Sadece 9 puan, çocukların muazzam mücadelesinden dolayı söylemiyorum. Bu kadroda bugün, yedeklerle birlikte geniş havuzumuzda, bırakın 2020'ye, 2024 elemelerinde oynayacak oyuncularımız var. Çift hanelere gelmemiş milli takım oyuncularımız var.

GÖRÜNMEYEN KAHRAMANLAR

 

 

Mert'i kim tercih etti? Kalecilikten gelme Şenol Güneş. Orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen Mahmut, savunmayı geliştiren İrfan Can, Dorukhan, görünmeyen kahramanlardan.

İYİ BİR TAKIM VAR

7-8 pozisyonumuz var, Fransa'nın Griezmann ile 1 pozisyonu var, onun dışında doğru bölgelerde, doğru savunma yapıp, arzulu, koşu mesafesini üst düzey bir yere çektiğimiz bir maç. 2 hazırlık maçı yaptı, rakipler ne kadar zayıf olursa olsun, biz 10 gol attık ve 1 gol yemiştik.  Gol yemiyoruz, pozisyon vermiyoruz, son 5 müsabakada 12 gol atıp, 1 gol yiyen ve pozisyon vermeyen, yedeğiyle de iyi bir takım var.

VARANE VE UMTITI'Yİ YERLE BİR ETTİ

Burak Yılmaz, 3 gol atmış kadar iyi oynadı. Bugün inanılmazdı. Hem Varane'ı, hem de Umtiti'yi yerle bir etti.

GÖZÜM ARKADA DEĞİL

Bu çocukların oynayabileceğini gördüler. Zeki Neymar'a karşı oynuyor, Merih Ronaldo'ya karşı oynuyor. Bundesliga'da oynayanlar var, çok önemli oyunculara karşı oynuyorlar. Avrupa Şampiyonası'na gideceğimizi düşünüyorum ama beni en çok mutlu eden konu, 2024'e kadar benim gözüm arkada değil.

YORUMLAR 6
  • serttepki 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu milli takimdan fatih. terim ve zihniyetini uzak tutun basari kacinilmaz.
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence tamamen yerli hoca farkı. Oyuncuların milli duygularına hitap edebiliyor. Taktiğin oyunun degil; azmin isteğin gücü. İnancın gücü. Kendine güven ve inanç...
    Cevapla
  • haha 4 yıl önce Şikayet Et
    vay be dorukhan görünmez kahraman ne zaman olmuş ?
    Cevapla
  • Selam 4 yıl önce Şikayet Et
    Cidden maçı izlediniz mi ? Size göre sadece gol atan kişi mi iyi oynadı. ?
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Lsucescu nun milli takıma taşıdığı gençler değil mi bunlar ? İşte fark yerli hoca bu çocukları buraya taşıyacak cesareti bulamazdı bırakın cedareti hayal edemezdi. Yaşı gitmiş gözü toprağa bakan futbolculardan medet beklerdi. Lucescu ya da bir teşekkür edip şenol hocamızı öyke tebrik edin...!
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerliyim ama Dorukhan beni cok sasirtiyor. Orta sahada TAM aranan görev adami !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle