Resmen açıklandı! Milli Takım İstanbul'a dönüyor

TFF Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2020 elemelerinde Andorra ile yapacağı maçın Vodafone Park'ta olacağını söyledi.

Resmen açıklandı! Milli Takım İstanbul'a dönüyor
Resmen açıklandı! Milli Takım İstanbul'a dönüyor
GİRİŞ 07.06.2019 15:23 GÜNCELLEME 07.06.2019 17:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

A Milli Takımın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Fransa ile oynayacağı maçı değerlendiren Yardımcı, "Çok tecrübeli ve başarılı bir teknik direktörümüz var. Hocamıza güveniyoruz. Esasında Fransa bizim rakibimiz değil ancak yarın oynanacak mücadeleden umutluyuz" dedi.

 

 

Yardımcı, İstanbul'da ne zaman resmi maç oynanacağı sorusunu ise "Andorra maçımızı İstanbul’da Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta oynayacağız" şeklinde yanıtladı.

 

Bu maçla birlikte Türkiye yaklaşık 4,5 yıl sonra İstanbul'da bir resmi oynamış olacak. Türkiye son olarak Kasım 2014'te Türk Telekom Stadı'nda Kazakistan ile karşılaşmış. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu taraftarlarla tartışmıştı.

Milliler 2018 Dünya Kupası öncesi İran ile hazırlık maçında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşmıştı.

YORUMLAR 11
  • Yucekul 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine eski kötü huyumuz depreşti."iyi giden bir şeyi bozmak" konya daki 40.000 kişilik müthiş atmosferi gözün gidin ıstanbul a , 15 bin kişi gelir 5000 fenerbahçe 5000 galatasaray 5000 ide beşiktaş hepsi milli maça kendi takım formasıyla gelir en ufak bir sıkıntıda takımı ıslıklar, fenerli galataliyi galatalu beşiktaşlı futbolcuyu yuhalar stresini atar giderler,federasyon yetkililer eğer konya uzak oraya gitmek size zor geliyor diye ıstanbul a almak istiyorsanız gelmeyin kardeşim izamn konya halkı zaten sahip çıkıyor takımına son söz Allahinizi seviyorsanız şu güzelliği bozmayın.
    Cevapla
  • oflu 4 yıl önce Şikayet Et
    dönün dünün bu ülkede başka futbol sever yok dönün istabuula zaten ligi dönmüşsünuz istanbula militakımıda dönün
    Cevapla
  • Konyali42 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek Fransa rakibimiz degil. Andorra ya da Arnavutluk mu rakipler. O zaman gitmeyelim 2020ye Liechtenstein ya da Faroe Adalari ve ya ne bileyim Kanarya Adalari ile hazirlik maci oynayalim o zaman onlar tam disimize göre rakipler. Milli takimimizi bu kadar kücük düsürmeyin ya. Genc bir takimiz, yeni bir jenerasyon yetisiyor, biraz zaman lazim ama bir TFF üyesi böyle aciklama yapmamali Türk futboluna yapilan bir ayiptir bu. Yenemiyorsak yenilmeyecegiz Fransiza, haydi Konya hep destek tam destek. Donatin Stadi Ayyildizli bayraklarimizla
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir fikir değil bence, yine bazı futbolculara düşmanlık yaparlar, veya kendi takımından olmayanlara düşmanlık yaparlar.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı futbolculara dediğin kişilerde ilk önce adam olacaklar. Taraftar kime nasıl davranacanı bilir merak etme. Ama fenerli oldugun için o malum çıbanbaşı kendilerini futbolcu zanneden kişileri savunman normal
    Cevapla
  • yiğit 4 yıl önce Şikayet Et
    Baştan yenilgiyi kabul eden eden zihniyetle nereye varılır. Tff birilrinin çöplüğü yıllardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle