Şenol Güneş Milli Takım'daki hedefini açıkladı

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş Yunanistan, Özbekistan, Fransa ve İzlanda maçları öncesi basın toplantısı düzenledi.

Şenol Güneş Milli Takım'daki hedefini açıkladı
Şenol Güneş Milli Takım'daki hedefini açıkladı
GİRİŞ 27.05.2019 14:58 GÜNCELLEME 27.05.2019 15:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fransa - İzlanda maçlarına değinen Şenol Güneş, "Oynayacağımız iki hazırlık maçında daha önce çağırıp oynatamadığımız oyuncularımızı denemek istiyoruz. Tüm oyuncular bizim için değerli. Kadroya çağrılmayan oyuncular da zamanı gelince bizlerle olacak. Hayali, hedefi olan oyuncular kendilerini hazır tutmalı. Milli Takıma herkesin kapıları açıktır Fransa maçında Konya'da daha önceki maçlarda olduğu gibi aynı heyecan ve coşkuyu bekliyoruz. İki maçta 6 puan var. 4 puan çok iyi. 3 puan sadece İzlanda'yı yenmek, iyi derim. Bu jenerasyonun önümüzdeki 10 yıla damga vurabileceğini düşünüyorum. 4 yılda Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası'na katılmayı arzuluyorum" dedi

 

 

"Bizde o niye alınmadı falan deniyor ya Fransa için ne deniyor bilemiyorum. Bu maçı imtihan maçı olarak değerlendiriyorum. Kağıt üzerinde Fransa'ya kaybedip İzlanda maçını kazanmaya evet diyebilirim."

YABANCI TARTIŞMASI KONUSU

 

 

"Yabancı tartışması... Biz nasıl yabancı alıyoruz? İngiltere, İspanya, Almanya'nın aldığı oyuncuları alabiliyor musunuz? Siz 5 milyona şampiyon olmak için oyuncu alıyorsunuz. Almanya sizden yatırım için Bruma diye bir oyuncu alıyor. Biz onlardan yaşlı, futbol hayatının sonuna gelmiş oyuncular alıyoruz. Sonra o takımlarla yarışmak istiyorsunuz.

Nasri, çok iyi oyuncu değil mi? Türkiye'de ne yaptı? Dünya çapında dediğin oyuncu burada son dönemini oynuyor. Burada kendine gelip tekrar Avrupa'ya gidenler var. Asıl bunu alkışlamak lazım."

YORUMLAR 11
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Başladı yine 80 milyon teknik direktör göreve. Kesin traşı da bırakın işi ehline. Nekadar yaptıysa kabullenmek lazim. Herkes kendi işine baksın.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayern maçı aklıma geldi, şimdiden yenilmeyi kabul etmiş skor tabelasına bakıp duracaz
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci düsmani la yörü git biktik her seferinde oynatmaz oy natma yabanci istemiyorsan oy nat ma sorlami bunun tek istegi para cikartmak aç yabanci olsun türk oyunculardan gel seni oynatayim milli takima ama para verirsen örnek neçip bjk de ilk onbirde oynati oguzhani yedek tutdu ama ne hikmetse milli takimda necip Yok oguzhan var bu adamin tek derdi prim almak
    Cevapla
  • hamid 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam şimdiden kabullenmiş sen yinede yenmeye oyna bakarsın kötü gününde olurlar saygilar
    Cevapla
  • Ferman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalakaligin meyveleri iran Persepolis takimlari çalistiraçak düzeyde bir teknik direktör
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle