Fatih Terim'i sinirlendiren Şenol Güneş sorusu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Şenol Güneş'in A Milli Takım ile anlaşması soruldu. Deneyimli teknik adam kendisine bu sorunun sorulmasına sinirlendi.

Fatih Terim'i sinirlendiren Şenol Güneş sorusu
Fatih Terim'i sinirlendiren Şenol Güneş sorusu
GİRİŞ 11.03.2019 22:42 GÜNCELLEME 12.03.2019 10:36
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor'u 5-0 mağlup ettikleri maçın ardından basın toplantısında Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle ilgili sorulan soru üzerine sinirlendi.

Deneyimli hoca, bu konunun kendilerini ilgilendirmediğini kaydederken, "Milli takım, Şenol hoca ile anlaştı. Konu Türkiye Futbol Federasyonu ile Beşiktaş'ı ilgilendirir. Benim bir şey demem yanlış olur. Ortada abartılacak bir şey yok. Şenol hoca ikisine yetişecek kapasitede bir insandır. Türk Milli Takımı'na karar verilmiş, Allah yardımcısı olsun. Hepimiz yardım etmeliyiz. Daha gelmeden herhangi bir şeye gerek yok. Beşiktaş kendi problemlerini çözecek kadar büyük bir kulüptür. Kimsenin sıkıntısı olmaması lazım. Ben bunu mevzu olarak görmüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 20
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    beni ilgilendirmez. ben aldığım paraya bakarım demiş.
    Cevapla
  • mart 5 yıl önce Şikayet Et
    gsli olarak. terimle artık başarı gelmezzzzzz
    Cevapla
  • Kardeş 5 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamanın tamamı böyle değil tam tersine onure etmişti. Haber biraz eksik aktarılmış, bu da yorumlara sirayet etmiş
    Cevapla
  • mehmetto 5 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanç fesat.
    Cevapla
  • bingöllü 5 yıl önce Şikayet Et
    insan hayırlı olsun der geçer yakışanda bu olurdu sen o camiadasın doğal bir soru sorulmuş ama yakışıksız bir cevap vermişsin eski başkanlar fıtbolcular teknik direktörler konuşmalarıyla örnek olurlardı allah versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle