Karar verildi! TFF'nin Terim'e ödeyeceği para...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fatih Terim'e sözleşmesini haksız yere fesih ettiği gerekçesiyle yaklaşık 9 Milyon TL faiziyle tazminat ödenmesine karar verildi.

GİRİŞ 07.05.2018 12:43 GÜNCELLEME 08.05.2018 07:22
Bu Habere 269 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 26 Temmuz'da görevine son verilen Fatih Terim'in açtığı 12 milyon 950 bin liralık (3.5 milyon Euro)'luk tazminat davası 9 ay sonra ikinci duruşmada sonuçlandı.

İstanbul 17. İş Mahkemesi'ndeki duruşmada, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fatih Terim’e sözleşmesini haksız yere fesih ettiği gerekçesiyle yaklaşık 9 milyon 324 TL'nin yanı sıra faiz ve masraf tazminatı ödemesine karar verildi.

 

 

YORUMLAR 269
  • düzeltici 5 yıl önce Şikayet Et
    Tff gelirlerini devletten almaz. Cahil cahil konuşmayın burada ki tek kişinin adamın aldığı parada hakkı yok. Yok yetimmiş yok asgari ücretmiş. Çok biliyorsanız çıkın siz yönetin milyonların önünde bu takımları. Adamın sözleşmesinde varsa parasını çatır çatır alır. Asgari ücretle çalışacak vasıfta olup kendini şu adamla kıyaslayanın zaten neden asgari ücretlik adam olduğu bellidir.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya milletin parası diye bağırıp çağırmayın TFF naklen yayın geliri vs. büyük paralar kazanıyor vergiden beslenmiyor yani.
    Cevapla
  • Barbar 5 yıl önce Şikayet Et
    TFF adam gibi anlaşma yapsaydı o zaman. Sen anlaşmayı tek taraflı feshedersen tazminatı ödersin sanki hiç görmedik bunu BJK az mı ödedi. Türk olunca batıyor tabi dimi?
    Cevapla
  • bahoç 5 yıl önce Şikayet Et
    maymun iştahlıları doyurmak zor onun için bu ülkede zenginleri doyurmak fakirleri doyurmaktan zor demişler ya fatih yerim hoca ALLAH bizimle beraberdir diye son demecini verirken ALLAH o hak etmeden alacağın paranın hesabını seninle olduğunda muhakkak ki soracaktır şüphemiz yok ya burada yada ahirette
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    harbiden imPARAtor. ülkem herşeyim deyip, para için neler yapıyor. Parayı aldıktan sonra hayırlı bir yerlere bağışlar umarım
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    sana hakettiğin parayı vermeyip üstüne de hakaret ederlerse sen daha fazlasını yaparsın burada boş yapmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle