Milli Takım'da 4 isim kadrodan çıkarıldı!

2018 Dünya Kupası Finalleri'ne gitme hakkını kaybeden Ay-Yıldızlı ekipte 4 futbolcunun Finlandiya'ya götürülmeyeceği kesinleşti.

Milli Takım'da 4 isim kadrodan çıkarıldı!
Milli Takım'da 4 isim kadrodan çıkarıldı!
GİRİŞ 07.10.2017 12:07 GÜNCELLEME 07.10.2017 15:20
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İzlanda'ya 3-0 yenilerek 2018 Dünya Kupası Finalleri'ne gitme hakkını kaybeden A Milli Takımı'da 4 futbolcu kadrodan çıkarıldı.
 
Tribünlerden tepki alan Arda Turan, hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz, kart cezalısı Caner Erkin ve belinde zorlanma sonucu ağrı oluşan Nuri Şahin Finlandiya'ya götürülmüyor. Eskişehir'den bugün saat 15.00'te hareket edecek olan ay-yıldızlı ekipte kadronun daha da azaltılması için teknik direktör Mircea Lucescu'nun kararı bekleniyor.

TFF'den yapılan açıklama;

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Takımımızda Arda Turan, Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve Volkan Şen sakatlıkları nedeniyle, Caner Erkin ise Finlandiya maçında sarı kart cezalısı olmasından dolayı aday kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takım Sağlık Ekibi, İzlanda maçının ilk 45 dakikalık bölümünün ardından oyundan çıkan Nuri Şahin'in belinde zorlanma sonucu ağrı oluştuğunu, karşılaşma sonrasında ise Arda Turan'ın sol ayak 5. tarak kemiğinde, Burak Yılmaz'ın da her iki kasığında ağrı ortaya çıktığını, takımın bu sabah basına kapalı yaptığı çalışmada Volkan Şen'in ise bel bölgesinde kas ağrısı oluştuğunu açıkladı.

A Milli Takım Teknik Heyeti, Dünya Kupası finallerine katılma şansının dün oynanan maçın ardından yitirilmiş olması nedeniyle, dört futbolcunun riske edilmeyip tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla Finlandiya seyahatine katılmamalarını uygun buldu.

YORUMLAR 41
  • karadut 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunu bitiren Demirören neden istifa etmiyorsun?
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Ee şimdi oldu mu yani? Fatih hoca Ardayı zaten kadrodan kesmişti. Siz ne yaptınız peki? gittiniz yine getirip Milli Takıma padişah yaptınız peki ya sonuç? koskoca bir hiç bir oyuncu küstü diye durduk yere Milli Takımın ayarlarıyla oynarsanız. Yine televizyonda Dünya Kupasını aval aval izlemek zorunda kalırsınız. Bazıları yabancılar çok alt yapı yok ondan böyle oluyor diyor da Allah aşkına yabancı sayısı azken sanki biz turnuvalarda hep final oynuyorduk.
    Cevapla
  • Anadolu 'lu 6 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiye kadar hiçbir başarı elde edememiş olan ülkemizdeki profosyonel futbol tamamen fesh edilip kaynaklar başka branslara aktarılmalidir. Futbol oynamak isteyen amatörce oynasın.
    Cevapla
  • Mevlüt BAŞ. 6 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa takımlarında oynayan oyuncular dışındakilerin hepsini milli takımdan gönderirdim yerinede tekrar avrupada oynayan oyuncuları çağırırdım,2 gün antremanla da maça çıkarırdım ve eski takımdan da iyi oynarlar görürsünüz bakın.
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok köklü bi değişime ihtiyaç var , başta federasyon başkanı olmak üzere teknik ekip tamamen değişmeli . Ertuğrul Sağlam gibi , Rıza Çalımbay gibi Türk futbolunu iyi bilen gelişime açık hocalardan biri gelmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle