TFF'den flaş karar! Yabancı kuralı...

Türkiye Futbol Federasyonu, Mircea Lucescu’nun Milli Takım’ın başına geçmesinin ardından sürekli olarak şikayette bulunduğu ‘yabancı kuralı’ hakkında harekete geçme kararı aldı.

TFF'den flaş karar! Yabancı kuralı...
TFF'den flaş karar! Yabancı kuralı...
GİRİŞ 04.09.2017 17:14 GÜNCELLEME 04.09.2017 17:14
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım’ın da geçtiğimiz günlerde, “Dünya kadar para veriyoruz bunlara. Bunun adı ‘Desinler ki ağanın fesi var!” sözleriyle eleştirdiği konuyla ilgili Hırvatistan maçından sonra toplanacak olan federasyon yetkilileri, bir konsorsiyum oluşturacak.

Kendi başına karar vermek istemeyen ve geniş çaplı bir toplantı planlayan TFF, tüm futbol ailesinin konuyla ilgili görüşünü alacak. (Habertürk)

YORUMLAR 53
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    milli takımın başına da yabancı hoca gelmesin. ozan Şener kötü oynar tabi. adamın dilinden anlamıyor ki :)
    Cevapla
  • Gslii 6 yıl önce Şikayet Et
    Tff yapboz oldu resmen..Demirorenin degisme vakti geldi..
    Cevapla
  • Halk 6 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ithalatta yasaklansin.yerli mali kullanalim.kalitesiz yerlilere neden mahkum olsun takimlar.yerliler forma bulamiyorsa daha cok calisip kalitesini artirsin.
    Cevapla
  • Nedim 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci siniri aynen devam etsin.letonyaya elendigimizde yabanci siniri vb yoktu.simdi milli rezalete yabancilari bahane etmeyin.sonrada sampligi ve uefada kalitesiz kadroyla cikiyoruz.REZERV lig yapin.parası bol olsun orda yerlilere öncelik taninsin.
    Cevapla
  • Nedim 6 yıl önce Şikayet Et
    Yabanci kurali guzel.yerliler havadan forma bulacagina calisip haketsin. Fenerden bitmis robin van persiyi bile yedek biraktiracak bir forvet cikmiyorsa suc yabanci kuralinin mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle