Fatih Terim İstanbul'da! İşte ilk sözleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim ile birlikte İstanbul'a geldi.

GİRİŞ 18.07.2017 12:11 GÜNCELLEME 18.07.2017 12:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde İzmir'in Çeşme İlçesi'ne bağlı Alaçatı beldesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Fatih Terim ve damatları ile Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan tartışma çok konuşulmuştu. Terim, bugün Atatürk Havaalanı'ndan İstanbul'a geldi. Eşi Fulya Terim ile VIP bölümünden çıkan deneyimli çalıştırıcı, yaşanan olayla ilgili olarak, "Yargıya intikal etti. Konuşmamız doğru olmaz" açıklamasında bulundu.

Daha sonra Terim ailesi havaalanından aracıyla ayrıldı.

YORUMLAR 18
  • ozzi 6 yıl önce Şikayet Et
    bunun yerıne baskası olsa sımdıye yer yerınden oynardı medya bır cok medya baskı kurardı bazı spor yazarları ortalıgı bırbırıne katardı sımdıye coktan gonderılmıstı mıllı takımdan ama fatıh terım olunca kımsenın sesı bıle cıkmıyor bu kacıncı oldu artık yeter dıyoruz
    Cevapla
  • fatih berilğen 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. Futbol Milli takımında kim varsa hakkımı helal etmiyorum
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    futbolculuk döneminde neydise şimdide ne futbolunu sevdim nede kendisini galatasaray a azmı çektirdi g.sayrayda oynadığı seneler mafyaydı g.saray bunun esiriydi büyük konuşmaktan kenidini büyük görmekten başka bir şey yapmaz bu zaten arda olayında o gazeteciyi o uçağa neden aldı arda ile sorun olduğunu biliyorlardı milli takım uçağına millilerden ailelerinden federasyan görevlilerinden hariç başka biri alınmamalı gazeteciymiş gitsin başka uçakla milli takım uçağında yeri yok .
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene ramazan ayında ne yaptığınì iyi hatirliyiruz
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Yani söylenenler doğru... Adam mafya arkadaş bak birde VİP ten geçiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle