Milli Takım'a 2 yıldız daha geliyor!

Özellikle orta sahada geniş bir oyuncu havuzuna sahip olan Milli Takımımıza iki orta saha oyuncusu daha katılmak üzere.

Milli Takım'a 2 yıldız daha geliyor!
Milli Takım'a 2 yıldız daha geliyor!
GİRİŞ 05.04.2017 13:13 GÜNCELLEME 05.04.2017 15:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Daha önceden Almanya Milli Takımı'nı seçtiğini bildiren ancak Almanya A Milli Takımı'yla hiçbir mücadeleye çıkmayan Tolgay Arslan'ın Türkiye için oynama talebi, sezon sonunda FIFA tarafından karara bağlanacak. 

Schelotto davası örnek teşkil ediyor

Arjantin'de doğan ancak İtalya Milli Takımı'nda 4 dakika forma giyen Ezequiel Schelotto, FIFA'dan Arjantin Milli Takımı'nda oynamak için izin almıştı. Schelotto'nun Arjantinde'de oynama hakkını kazanması, Tolga Ali Arslan'ın Türkiye Milli Takımı için oynaması için emsal oluşturacak. 

Tolgay Arslan, 2009'de U17 Milli Takımı'nda forma giydikten sonra Almanya Futbol Federasyonu'ndan gelen teklifi değerlendirmiş ve 2012'de tercihini Almanya'dan yana kullanmıştı.



Kerem Demirbay'ın kararı bekleniyor

Fatih Terim'in orta saha için gözlerinden biri olan Kerem Demirbay içinse, oyuncunun kararaı bekleniyor. Almanya Milli Takımı'nın da yakından izlediği futbolcu önceki aylarda açıklamalarda bulunan Fatih Terim, Ukrayna ile oynanacak maç öncesinde, ''Bir sürpriz yapacaktık, bu kadroya Hoffenheim'de bir çocuğumuz vardı. Yakın gelecekten birkaç sürprizimiz olacak.Çok beğeniyorum Kerem'i. İnşallah yakın zamanda burada olacak'' ifadelerini kullanmıştı. (Yeni Şafak)

YORUMLAR 5
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    almanya da olmasa milli takimin hali perisan
    Cevapla
  • Almanci 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarınıza kısmen katılıyorum arkadaşlar, ama Türk'lüğünü unutmamış ve milli takıma katılan gurbetçi gençlere haksızlık yapmayın! Ne demek yerli milli takım falan...? Bence sadece gurbetçilerden oluşan bir milli takım şu ankinden daha başarılı olur!!! Türkiye'de altyapıdan profesyonellere kadar disiplin diye birşey yok! En büyük fark burada!
    Cevapla
  • adnan bey 7 yıl önce Şikayet Et
    bu mudur güzel haber? Bizim alt yapımız iflas etmiş, anadoludan tek bir orta saha çıkmıyor, konyasporda, karabüksporda, aydınsporda, malatyasporda tek bir oyuncu yok demektir yetenekli ? Terim titresin ve aslına dönsün. Yerli Milli takım istiyoruz.
    Cevapla
  • muamma 7 yıl önce Şikayet Et
    ben almanyada yasiyorum... ne yani burda yetisen Türk degilmi? cok sacma bi düsünce... gecmiste milli takimda ümit davalalar ilhan mansizlar varken cokmu kötüydü? aslini unutmayip Türkiye icin ter dökmek isteyeni böyle dislamayin
    Cevapla
  • ali bulut 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendimiz adam gibi bir sistem kurup futbolcu yetistirmeyelim gurbetcilerle isi idare etmeye calisalim,tasima su ile degirmen dönmez,bu kafa ile devamsa kendiniz calin kendiniz oynayin ve kendiniz izleyin
    Cevapla