Emre Mor'dan Türkiye'ye transfer cevabı!

Milli futbolcu Emre Mor, Medipol Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi’ne gidip tedavi gören çocukları ziyaret etti ve burada açıklamalarda bulundu.

Emre Mor'dan Türkiye'ye transfer cevabı!
Emre Mor'dan Türkiye'ye transfer cevabı!
GİRİŞ 29.03.2017 10:40 GÜNCELLEME 29.03.2017 10:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Miniklerle tek tek ilgilenen, gelmeden önce A Milli Takım ve Borussia Dortmund formalarını hazırlayan, imzalayan Emre Mor bu güzel davranışıyla da gönüllerde taht kurdu. Emre, anlamlı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Milli formayla attığın ilk gol sonrası neler hissettin?

Herkes çok mutluydu. Gol atmak zaten harika bir duygu ama A Milli Takım formasıyla bunu başarmak benim için inanılmazdı. Bunun gerçekten bir tarifi yok. İlk golüm olması sebebiyle de büyük bir duygu patlaması yaşadım.

Dortmund’dan sonraki hayalin ne?

Şu an için bilmiyorum. En büyük hayalim Real Madrid forması giymek ama daha çok erken. Dortmund dünyanın en iyi ve pozitif takımlarından biri. Burada çok şey öğreniyorum. Ve buradan ayrılırken yıldız bir oyuncu olarak gitmek istiyorum.

Üç büyüklerle hakkında çıkan transfer haberleri için neler söyleyeceksin?

Yanıt yok.

Sosyal medya seni ve Moldova maçında attığın o çalımı konuştu. O hareketi yaparken neyi düşündün?

Küçük yaşlardan beri antrenmanlarda çalıştığım bir hareketti. Maçta da topun gittiği yönü ve rakibin açısını görünce yapabileceğimi düşündüm ve yaptım. Rakibimi rencide etmek gibi bir niyetim asla olmadı. O an ne hissediyorsam onu yaptım. Sosyal medyada konuşulduğunu da arkadaşlarımın mesajları sonrası gördüm. Herkese teşekkür ediyorum.

Fatih Terim’le aranda nasıl bir diyalog var?

İnanılmaz bir adam ve iyi bir insan. Bunu çok iyi biliyorum. Benimle her konuştuğunda bunu hissediyorum. Bana her zaman inanıyor. Şans verdiği için de büyük bir mutluluk yaşıyorum.

Peki ya Arda Turan?

A Milli Takım’da her zaman benimle konuşuyor. Tıpkı Fatih Hocam gibi bana inanıyor ve arkamda duruyor. Her zaman hedeflerim için koşmam gerektiğini söylüyor ve daima pozitif. Onu gerçek abim gibi seviyorum.

Hanginiz tavlada daha iyi?

Ben tavlayı Arda Abi’den daha iyi oynuyorum (Gülüyor). Daha henüz oynamadık ama bir dahaki sefere en büyük maçım onunla olacak.

Barcelona’da oynayabilecek potansiyelde olduğunu düşünüyor musun?

Kendimi biliyorum ve Barcelona’da oynayabileceğime inanıyorum. Zaman ne getirir bilinmez. Şu an tek amacım iyi bir futbolcu olabilmek.

Aubameyang, Türkçe biliyor mu? Sana tweet olarak attığı, “Koçum” kelimesini kimden öğrendi?

Hayır, Almanca biliyor. Pek çok oyuncu farklı dilden kelimeler öğreniyor ve kullanıyor. Bana Twitter’dan yazdığı, “Koçum” kelimesini benden duymadığı kesin Nuri Şahin’den duymuş olabilir (gülüyor).

Türkçe'’yi ne zaman öğreneceksin?

Şu anda Almanca öğreniyorum. Gerçekten öğrenmeyi çok istiyorum ama bunun için biraz daha zamana ihtiyacım olacak. Ama bir gün sizler gibi Türkçe konuşacağım, bunu gerçekten istiyorum.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • ömer yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak bu sporun hali
    Cevapla
  • kweuke 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunun kangreni, katili ve yüz karası aziz efendinin klasik taktiklerinden biri daha. önceki sezonlarda da şampiyonluk yarışından koptuğu veya cimboma ezildiği zamanlarda hep yaptığı gibi bomba transfer haberleriyle başarısızlığını örtmeye çalışıyor yine. düş artık fb nin de Türk futbolunun da yakasından, düş artık!
    Cevapla
  • GFB 6 yıl önce Şikayet Et
    Gel FENER'de oyna
    Cevapla
  • Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Emre Fener'e gel sarı lacivert sana yakışır
    Cevapla
  • UltrAslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Gelme Avrupada oyna
    Cevapla