Fatih Terim sadece onu affetmedi!

Fatih Terim, EURO 2016 sırasında prim alamadıklarını Arda'ya ilettiği için kızdığı masör Uğur Durul'u affetmedi.

Fatih Terim sadece onu affetmedi!
Fatih Terim sadece onu affetmedi!
GİRİŞ 10.11.2016 17:40 GÜNCELLEME 10.11.2016 17:45
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü affedip milli takıma yeniden çağıran Fatih Terim, EURO 2016 sırasında prim alamadıklarını Arda'ya ilettiği için kızdığı masör Uğur Durul'u affetmedi!

 Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, 2016 Avrupa Şampiyonası'nda yaşanan prim krizi nedeniyle 3 maç kadroya almadığı Arda Turan, Selçuk İnan, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz'ı yeniden kadroya davet etmesinin yankıları sürerken, olayla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Fransa'daki EURO 2016 sırasında prim alamadıklarını takım kaptanı Arda Turan'a söylediği için Fatih Terim'i kızdıran ve A Milli Takımdaki görevinden açığa alınan masör Uğur Durul affedilmedi.

Terim, kendisiyle 20 yıldır çalışan Uğur Durul'u Antalya'daki milli takım kafilesine dahil etmedi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 35
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim 2 ay maaş almasın bakalım duruyor mu milli takımın başında. Kendi tuzu kuru tabi. Bu masörden yüzlerce kat fazla maaş alıyordur. Pirimin kendisi için önemi yok.
    Cevapla
  • midyatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler suçlu bulunmuştur...
    Cevapla
  • sebahattin 7 yıl önce Şikayet Et
    Milli Takıma Zarar Veriyor bu Fatih Ne oldu Arda yı filan aldı Tabi GS li Volkan FB li Aradaki Fark Burada Kimse Kusura Bakmasın en Yakın zamanda Kovun Gitsin.
    Cevapla
  • yazık 7 yıl önce Şikayet Et
    kendı sankı dunyada en cok para alan mıllı takım antrenoru oldugunu bılmıor sanırım
    Cevapla
  • feyzocan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu iş bekçi meselesine dönmüş. bir yere bekçi alınmış.sonra bu bekçinin maaşını falan düzenlemesi için muhasebeci ondan sonra bunların başına şef yardımcı vs. sonra müdür falan bayağı personel alınmış . sonra şirket küçülmeye gidiyor ve ilk olarak bekçiyi işten çıkarıyorlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle