Kırmızı kartla gitti penaltıyla döndü

9 Eylül 2014’te 3-0 yenildiğimiz İzlanda maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Ömer Toprak, dün 760 gün sonra milli formayla yeniden sahaya çıktı.

Kırmızı kartla gitti penaltıyla döndü
Kırmızı kartla gitti penaltıyla döndü
GİRİŞ 07.10.2016 08:21 GÜNCELLEME 07.10.2016 08:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2 yıl aradan sonra A Milli Takım kadrosuna yeniden dahil olan Ömer Toprak, Ukrayna maçına ilk 11’de başladı.

760 gün sonra Ay-Yıldızlı formayı giyen tecrübeli oyuncu, ilk yarıda büyük hatalara imza attı. 23. dakikadaYarmolenko’ya ceza sahasında acemice giren Ömer, rakibini yerde bıraktı.

Hakem de penaltıyı çaldı. Devamında gelen golle birlikteMillilerimiz adeta erken şoka uğradı. Ömer, Ukrayna’nın ikinci golünde de Kravets’e engel olamadı.

Bayer Leverkusen’de harikalar yaratmasına rağmen A Milli Takım’da beklentilerin altında kalan Ömer Toprak, son oynadığı İzlanda maçına da damga vurmuştu!

9 Eylül 2014’te 3-0 kaybettiğimiz karşılaşmada skor 1-0 iken topa elle dokunup, ikinci sarı karttan kırmızı gören Ömer, Ay-Yıldızlı takımı 10 kişi bırakmıştı.

YORUMLAR 3
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu çok. İyi oynamayanı kenara alacaksın. Bir rekabet olmalı ki hatalarını görsünler. Ömer olmaz Ahmet olur O da olmazsa Mehmet olur
    Cevapla
  • hkn 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam bilerek oynamıyor her halinden belli.. bu adamın oynadığı futbol bu ise eğer, Türkiye 3.Liginde oynatmazlar bunu...
    Cevapla
  • derdiniz 7 yıl önce Şikayet Et
    derdiniz ne sizin , dün bir tane oyuncu iyi oynadimi ??? hangi maca baktiniz siz ?
    Cevapla