Hiç maça çıkmadan 490 bin lira prim aldı!

Adanaspor’da yıllık 200 bin liraya oynayan kaleci Hayrullah Akyüz üç milli maçın esame listesine girerek yaklaşık 490 bin lira para kazandı.

Hiç maça çıkmadan 490 bin lira prim aldı!
Hiç maça çıkmadan 490 bin lira prim aldı!
GİRİŞ 29.06.2016 09:33 GÜNCELLEME 29.06.2016 09:55
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

EURO 2016’ya katılma başarısı gösterdiği için bir çok milli oyuncu büyük primlere hak kazandı. Ancak bu isimlerden Hayrullah Mert Akyüz, herkesin merakın cezbetti ve “Kim bu Hayrullah” dedirtti.

Geride kalan sezonda Adanaspor forması giyen 22 yaşındaki eldiven, 1-1 bitenHollanda deplasmanı ve 1-0 kazanılan Kazakistan deplasmanı nedeniyle 13 bin dolar(38 bin TL), Çek Cumhuriyeti ve İzlanda galibiyetleri nedeniyle de 140 bin Euro (451 bin TL) prim kazandı. Hayrullah bu maçlarda 1 dakika bile oynamadan servet gibi parakazandı.

Zira, Hayrullah geçen sezon 31 maçta forma giydiği Adanaspor’dan yıllık 200 bin lira kazanabildi!

Böylece yıllık kazancının iki katından fazlasını (490 bin TL) üç maçın kadrosuna çağrılarak kazandı.

YORUMLAR 34
  • Trabzonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu bu hale getiren bu dünya düzenidir, futbol bir bahistir, kumardır bu yüzden herzaman böylr kalacak acı ama gerçek, futbolcular futbolu spor için değil kumar için oynuyor.
    Cevapla
  • Ali ileri 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah kabul etmesin kimin parası Müslümanların bu kadar ihtiyacı varken bu israfın sonu helak ...
    Cevapla
  • M Turhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamla boşa gitti boşa para aldılar zehir zıkım olsun şehitlerimiz bunlardan fazla iş yapıyor ama aldıkları ne koca bir hiç kaleci Terimin akrabasıdır.
    Cevapla
  • Cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin Cumhurbaşkanı, Başbakan'ı bile bu kadar maaş almıyorlar. Merak ediyorum, acaba kupada şampiyon olacak takım ne kadar prim alacak
    Cevapla
  • Cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de çalışmadan zengin olmak için milli takımın top toplayıcısı olmak bile yeterli olabilir, Maça çıkmadan bu kadar prim veriliyor ise, topun peşinde koşan çocuklara servet vermek gerekir,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle