İki yabancı isim için Milli Takım'a onay!

Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar’dan Sorumlu Üye Prof. Dr. Fethi Heper, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu.

İki yabancı isim için Milli Takım'a onay!
İki yabancı isim için Milli Takım'a onay!
GİRİŞ 03.04.2015 13:26 GÜNCELLEME 03.04.2015 14:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Brezilyalı iki ünlü futbolcu, Galatasaraylı sol bek Alex Telles ve Bursasporlu golcü Fernandao “Türkiye için oynamak isteriz” dedi. Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takımlar’dan Sorumlu Üye Prof. Dr. Fethi Heper, bu konuda önemli açıklamalarda bulundu. Her iki oyuncuya da kapıyı sonuna kadar açtı.

OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK

TFF yöneticisi Fethi Heper şunları söyledi: “Mehmet Aurelio da Brezilyalı’ydı ve bizim Milli Takımımız'da başarıyla oynadı. Olmaz diye bir şey yok. Görmek lazım. Ama ne getirirler ne götürürler bakmak lazım. Bir insan kulüp takımında iyi oynayabilir ama milli takımda oynayamayabilir. Davet edilir, birkaç maç denenir ve başarılı olursa niye olmasın? Türk Milli Takımı’nda oynamak istiyor olmaları bile formamızın değerini gösteriyor.” Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de daha önce bu konuda konuşmuş “Milli takım için bize katkı sağlayacağına inandığımız yabancıları devşirebiliriz” demişti." dedi.

YORUMLAR 7
  • tura 123 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim devşirme futbolcuya değil, devşirme teknik direktöre ihtiyacımız var... Fatih terimle olmayacak bu iş! Siz önce emrelere selçuklara verdiğiniz değeri Çalhanoğlu'ya, Mevlüt Erdinç'e verin.
    Cevapla
  • humberto 9 yıl önce Şikayet Et
    Suriyelileri çağırın ya milli takıma iyi futbol oynayan suriyeli varsa türkiye milli takımında oynatın yokmu iyi top oynayan bir suriyeli
    Cevapla
  • Zekeriya 9 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten inanmak istemiyorum. Milli demek bir milletin gercek kimligini tasiyan insan demek. Ben karsiyim ve kesinlikle futbolu bile izlemek istemez hale getirdiniz bizi. Türkiye cumhuriyeti vatandasi degilse istemiyorum kardesim. Ben Ahmet, Mehmet,Onur, Mesut gibi isimli kardeeslerimi görmek isterim. Ligin icine ettiniz yabanci cöplügü oldu Türk futbolcusu vataninda kendine yer bulamiyor. Yazik degil mi milyonlari yabancilara yedirip durdunuz. Yabanci bir sey istiyorsaniz hakemleri yabanci getirin de ligimize adalaet gelsin. Selam ve dua ıle
    Cevapla
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fernandao daha makul geliyor.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    tellesten cok daha türk oyuncuları var zaten alırlarsa cok iyi bi forvet alsınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle