Üçüncülük için rakip Hollanda!

İlk 3 maç sonunda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda 9’ar puana ulaştı. Üçüncülük için yakalayabileceğimiz ilk takım 3 puanı olan Hollanda!

Üçüncülük için rakip Hollanda!
Üçüncülük için rakip Hollanda!
GİRİŞ 14.10.2014 00:37 GÜNCELLEME 14.10.2014 00:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Türkiye, Fransa’da 24 takımın katılımıyla düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası’na havlu atmanın eşiğine geldi. Statü gereği, 9 eleme grubunun ilk ikileri ile en iyi üçüncü Avrupa Şampiyonası’na kalacak. Sekiz üçüncünün oynayacağı play-off’tan da 4 takım daha bilet alacak.
 
Grubumuzda ilk üç maçlar sonunda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda 9’ar puana geldi. Hollanda 3 puanda kaldı. Gruptan çıkma yarışındaki doğrudan rakiplerimiz bu durumdayken henüz tek puan alabildik. Çek Cumhuriyeti ve İzlanda’nın artık 8 puan gerisinde kaldık ve bu iki takım grubun favorisi Hollanda ile birer maçlarını oynadı. Biz ise daha Hollanda ile karşılaşmadık.
 
Kalan maçlarda Çekler ve Letonya Kazakistan ve Letonya maçlarını firesiz geçerlerse 18 puanı bulacaklar. Aralarındaki maçlarda dörder puan kaybetseler ve Hollanda’ya birer yenilgi alsalar bile 20 puan olacaklar. Biz ise Hollanda deplasmanında berabere kalıp diğer tüm maçları kazansak bile ancak 20 puan toplayabiliyoruz. Dolayısıyla üçüncü maçların ardından oluşan puan durumuna göre millilerimizin ilk üç sıra yarışında geride bırakmak için gözüne kestirmesi gereken takım Hollanda olabilir.


 
A GRUBU’NDA KALAN MAÇLAR

16 KASIM 2014: Hollanda-Letonya, Çek Cumhuriyeti-İzlanda, Türkiye-Kazakistan
28 MART 2015: Kazakistan-İzlanda, Çek Cumhuriyeti-Letonya, Hollanda-Türkiye
12 HAZİRAN 2015: Kazakistan-Türkiye, İzlanda-Çek Cumhuriyeti, Letonya-Hollanda
3 EYLÜL 2015: Çek Cumhuriyeti-Kazakistan, Hollanda-İzlanda, Türkiye-Letonya
6 EYLÜL 2015: Letonya-Çek Cumhuriyeti, Türkiye-Hollanda, İzlanda-Kazakistan
10 EKİM 2015: İzlanda-Letonya, Kazakistan-Hollanda, Çek Cumhuriyeti-Türkiye
13 EKİM 2015: Letonya-Kazakistan, Hollanda-Çek Cumhuriyeti, Türkiye-İzlanda

YORUMLAR 12
  • SELMAN TÜRKOGLU 9 yıl önce Şikayet Et
    EY DEVLET EY MILLET;ne duruyorsunuz milli takimin ismi futbol tarihinden siliniyor hic kimsenin tüyü bile kipirdamiyor,cok para kazanan gece hayati yasayan saciyla sakaliyla sefilleri andiran oyunculari milli diye ortaya cikarmayin,osmanli ordusu gibi palabiyikli uzun boylu cüsseli düsman askerinin yüregine korku salan komando gibi cesur rakibiyle 90 dakika savasan oyuncu yetistirin lütfen....
    Cevapla
  • İmparator Balonus... 9 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sayısı serbest bırakılsın... Beş para etmez yerli oyunculara milyon dolar para verip şımartırsan olacağı bu... Çalışarak, rekabet ederek zirveye ulaşılır, Ortaköyde, Bebek te Ferrariyle hava atarak değil. Ayrıca Fatih Terim gibi bir megaloman ile bir arpa boyu yol kat edemeyiz. Milli takımın kadrosunu sayabilecek var mı aramızda?
    Cevapla
  • mustafa semih arıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Yurt sathına dağılıp yetenekli gençler bulunmalı ve 2018 dünya kupası kadrosu sıfırdan kurulmalıdır.Topa vurmasını bile bilmeyen şöhretlerden bıkıp usandık artık. Bu da olmazsa Afrika veya Brezilya'dan genç yetenekler bulup Türk vatandaşı yapalım. Bu iş ligden toplama içi geçmişlerle olmayacak!..
    Cevapla
  • taner kayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    milli takımı zamanında dünya 3.yapan ŞENOL hocayı ülkeyi dar eden ve kovan zıhnıyetlerden daha ne beklersınız.TRABZON düşmanı FATİH TERİM git artık rahat bırak ülkemizi.federasyonla beraber git!!!!!!!!!
    Cevapla
  • mmm 9 yıl önce Şikayet Et
    ülkede futbolun içine ederseniz böyle olur milli takımın sonu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle