Raul Meirelesli 1 Nisan şakası!

2014 Dünya Kupası'na sayılı günler kala Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Bento'nun ilk 11'ini açıkladığı iddia edildi.

Raul Meirelesli 1 Nisan şakası!
Raul Meirelesli 1 Nisan şakası!
GİRİŞ 02.04.2014 09:21 GÜNCELLEME 02.04.2014 09:21

Dünya Kupası'nda başlayacak büyük heyecan öncesi ortaya birçok iddia atılırken, Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Bento'nun kadrosunu açıkladığına dair haber duyurulmaya başlandı.

12 Haziran 2014'de başlayacak olan dev futbol şöleni öncesi Brezilya medyası, Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Bento'nun, bir restaurantta kafasında kurduğu kadroyu bir kağıda yazarak unuttuğunu iddia etti. Ardından bu lokantaya gelen bir gazetecinin bu kağıdı alarak Portekiz'in ilk 11'ini bulduğunu duyurdu. Bu haber üzerine Portekiz medyası haberin gerçeği yansıtmadığını, herhangi bir lokantada herhangi birinin yazdığı ilk 11'den başka bir şey olmadığını açıkladı. Bunun 1 Nisan şakasından ibaret olduğunu ifade etti.
Habere göre Bento'nun kafasında kurduğu kadroda Fenerbahçeli Bruno Alves, Meireles ve Beşiktaş'tan Hugo Almeida ilk 11'de oynarken, Erciyesspor'dan Edinho ve Beşiktaş'ın eski yıldızı Quaresma'nın durumu ise belirsiz diye duyurmuştu.

İŞTE İDDİA EDİLEN PORTEKİZ'İN 11'İ!

KAYNAK: SPORX