Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarında Andorra ve Macaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı.

Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!
Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!
GİRİŞ 15.03.2013 16:15 GÜNCELLEME 16.03.2013 08:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımızın, 22 Mart Cuma günü deplasmanda Andorra ve 26 Mart Salı günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Macaristan ile oynayacağı FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosu belli oldu.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımımızın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

A Milli Takım, 18 Mart Pazartesi günü saat 09.15'de Sheraton Otel'de ana sponsorlarından Turkcell ile yapılacak imza törenine katılacak. Takımımız bu etkinliğin ardından aynı gün saat 11.00'de Atatürk Havalimanı'ndan Barselona'ya hareket edecek.

YORUMLAR 2
  • Atila KOÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    Musa. Musa sow u neden çağırmamışş, webo da oynardı aslan gibi, kuyt da oynardı mireleşte, hatta krasic de oynardı, adam fb li diye bunlarıda çağırır. hay Allahım yaa bekirin, volkanın canerin ne iş var ya la milli takımda. Biri abdullah hocaya vakitlice dur desin, yoksa bırakın 2014 ü 2016 da elden gider 2018 de valla, dedim getti anodarra da bizi yenecek gaaba
    Cevapla
  • beng-i felah 11 yıl önce Şikayet Et
    bir fb li olarak. volkan demirel ve caner erkini milli takıma çağıranları kınıyorum. volkan omzu yüzünden gelene eyvallah gidene eyvallah ama nerden torpili varsa hermaç banko 11 de. yeter yahu türkiyede başka kalecimi kalmadı. mert diye bir kaleci var adam volkandan da kötü olacak değil ya.
    Cevapla