'Stadımız Bursa maçına hazır'

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında Sdat Genel Müdürü İbrahim Çakar, ile beraber inceleme yaptı.

'Stadımız Bursa maçına hazır'
'Stadımız Bursa maçına hazır'
GİRİŞ 26.09.2014 14:58 GÜNCELLEME 26.09.2014 15:02

Abdullah Biçer- Mehmet Miras

 Zemin yapım çalışmaları hakkında  bilgi alan  Başkan Kahramanlı,  startın  önümüzdeki  hafta oynanacak ,olan  Bursaspor maçına hazır olacağını söyledi. Kahramanlı“  Mersin Arena stadımızın  tamamen  bakıma alınıp yenilenecek,  olması nedeniyle emektar stadımıza döndük. Sdat çimlerimiz in kurumuş  ve bakımsız olması göz önünde tutularak,  zemin yenileme çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde bitiriyoruz.Zemin çalışmaları ile birlikte  Stadyumu baştan aşağı yeniledik. Bursa spor maçına hazır hale gelecek  . Taraftarlarımız sorumsuz  bir maç izleyecekler. Olimpiyat Stadına  gelince  orada da  Mersin Gençlik Spor İl Müdürlüğü kendi çapında  zeminde iyileştirme çalışmaları yapıyorlar. Oranın  bize vereceği rapora göre dönüş   tarihi belli olacak” diye konuştu.

Bu hafta Karabük spora konuk olacak, olan Güneyin Temsilcisi  Mersin İdman Yurdu  Kulüp Başkan Ali Kahramanlı,  “sahaya 3 puan almak için çıkacaklarını söyledi. Taraftarlarımızında takımlarını her zaman olduğu gibi destekleri almak istiyorum. Bizlerin en zor günümüzde yanımızda olan taraflarımızın  hakkını inkar edemeyiz.edemeyiz. Her zaman yanlarındayız “ diye konuştu

Mersin İdman Yurdu Onursal Başkanı kitap Yazarı  Hamit İzol,  ise  Mersin İdman Yurdu,  Süper liğin  3 haftasını geride bıraktıklarını aktaran Onursal Başkan  Hamit İzol,  “Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Takımın birbirine uyumu çok iyi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız. Her geçen gün oynadığımız futbolun üzerine koyuyoruz. Mersin İdman Yurdu,  önümüzdeki günlerde  başarılarına başarı  katacağına inanıyorum” dedi.

KAYNAK: HABER7