Kahramanlı: Üzerimize oyunlar oynandı

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı açıklamalarda bulundu.

Kahramanlı: Üzerimize oyunlar oynandı
Kahramanlı: Üzerimize oyunlar oynandı
GİRİŞ 25.04.2013 13:38 GÜNCELLEME 25.04.2013 13:38

Spor Toto Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Mersin İdman Yurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, ''Bu işi bizden daha iyi yapabilecek, takımı daha iyi yere taşıyacak kimse varsa, buyursun gelsinler. Bugüne kadar kimse yanımızda olmadı ama biz yine de onların yanında oluruz'' dedi.

Kahramanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdman Yurdu'nun 29 yıl sonra Süper Lig'e çıkan bir takım olduğunu hatırlatarak, göreve geldiklerinde alt liglerde olan takımı önce şampiyon olarak PTT 1. Ligi'ne ardından da Spor Toto Süper Lig'e yükselttiklerini anlattı.

Bugünlere çok zor şartlar altında geldiklerini dile getiren Kahramanlı, ''Bu sene şanssızlıklar peşimizi bırakmadı. Ligden biz düşmedik, düşürüldük. Mersin İdman Yurdu'nun üzerinde oyunlar oynandı. Kapalı kapılar arkasında daha önceden hesaplandı ve bu takım düşürüldü'' dedi.

Bu süreçte kendilerinin de hatalarının olduğuna dikkati çeken Kahramanlı, şöyle konuştu:

''Hoca ve transfer konusunda mutlaka hatalarımız olmuştur. Yönetim konusunda da mutlaka hatalarımız olmuştur. Bugün buraya gelmiş olmamızdan dolayı çok üzülüyorum. Çünkü bunu hak etmedik. Malımla canımla ve her şeyimle 24 saat çalıştım. Emek verdik ama bugün bunların hiç biri konuşulmuyor. Bugünlere gelirken, ne tesisimiz ne stadımız vardı. Yıkılmak üzere olan bir stadı, tribünleriyle, ışıklarıyla, giriş çıkışlarıyla her şeyimizi vererek yeniledik. Buraya gelmek kolay değildi ama kolayca gittik. Biz her şeyden önce bugün yaşadıklarımızı hak etmedik.''

Kahramanlı, takımın küme düşmesinde futbolcuların da çok büyük payı olduğunu vurgulayarak, futbolcuların alacaklarını aksatmadıklarını yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını kaydetti.

''Yapabildiğimin en iyisini yaptım''

Son haftalarda ciddi eleştiriler aldıklarını, destek görmediklerini ifade eden Kahramanlı, şöyle devam etti:

''Bu işi bizden daha iyi yapabilecek, takımı daha iyi yere taşıyacak kimse varsa, buyursun gelsinler. Bugüne kadar kimse yanımızda olmadı ama biz yinede onların yanında oluruz. Bu takım benim değil, kentin takımı. Takımın başına geçmek isteyenlerin, her şeyimizle yanında oluruz. Ama yoksa, bize herkes destek versin, yanımızda olsun. Ligden düştük, kim kaybetti- Bu şehir kaybetti. Yazık değil mi- 29 yıl sonra Süper Lige çıkan bir şehirsiniz, neden sahip çıkmadınız- 1 milyonluk şehirde bin tane kombine satılmış, ayıp değil mi- Koskoca statta 30 tane reklam görebilir misiniz- Ne verdiniz de beni ne eleştiriyorsunuz- Yapabildiğimin en iyisini yaptım. Ama maalesef kimse bana sahip çıkmadı. Bu şehre ve takıma sahip çıkan bir tane daha Ali Kahramanlı bulamazsınız. Bu şehiri birleştirip, bütünleştirdik. Ama kimse kıymet bilmedi.''

KAYNAK: AA