Milli yıldızdan Beşiktaş itirafı! "Hayır dedim"

Kayserispor'da sergilediği başarılı performansıyla dikkat çeken ve milli takıma seçilen Deniz Türüç, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Milli yıldızdan Beşiktaş itirafı! "Hayır dedim"
Milli yıldızdan Beşiktaş itirafı! "Hayır dedim"
GİRİŞ 27.03.2017 12:55 GÜNCELLEME 27.03.2017 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un ikinci yarıdaki çıkışında önemli rol oynayan 24 yaşındaki hücum oyuncusu, Hollanda basınına konuştu. Geleceği, transfer dedikoduları ve milli takımla ilgili net ifadeler kullandı.

Milli takım kampına gidişiyle ilgili konuşan Deniz, "Havaalanında sabırsızlanıyordum. Otelde beni teknik direktör Fatih Terim karşıladı. İdmanda 25 tane kamera ekibinin olduğuna inanıyorum. Özellikle Oğuzhan Özyakup ile bağlantım oldu ancak herkes birbirine yakın. Bu da Türkiye'nin gücü" derken; Moldova karşısında ilk milli maçına çıkmayı umduğunu belirtti ve "Benim ve ailemin hayali gerçekleşecek. Bu üst düzey bir ödül olacak" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A HAYIR DEDİM!"

Kariyer adımlarını doğru attığını söyleyen Deniz, "Daha önce Beşiktaş'a gidebilirdim ancak bilerek hayır dedim. Hollanda'da da yeni yeni olgunlaşıyordum. Bunun ne sıklıkta yanlış gittiğini gördünüz? Bilal'e bakın, benden çok daha yetenekliydi. Kayserispor tercihim isteyerekti çünkü orada oynayabilirdim. İlk yılımda adapte olmak zorundaydım, şimdi her şey iyi gidiyor" diye konuştu.

Deniz; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş karşısında toplam 1 gol 3 asistle oynamasının hatırtılması üzerine, "Bu nedenle taraftarın gözdesiyim. Gerçekten bir sonraki adım için hazır olduğumu hissediyorum. Gazeteler beni bütün Türk kulüpleriyle ilişkilendiriyor. İlla Türkiye'de bir adım atmam gerekmiyor. Hollanda? Neden olmasın. Birçok güzel lig var. Göreceğiz" ifadesini kullandı.

Milli takıma davet edilmesini "harika" olarak yorumlayan Deniz Türüç, "Şu anda buradayım ancak büyük hedefim, aynı zamanda burada kalıcı olmak" diye konuştu. (Ajansspor)

YORUMLAR 1
  • Akçaabatli 6 yıl önce Şikayet Et
    fasulye gibi kendini nimetten saymış
    Cevapla