Bülent Korkmaz'dan rakiplere gözdağı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz'dan rakiplere gözdağı
Bülent Korkmaz'dan rakiplere gözdağı
GİRİŞ 25.07.2014 12:44 GÜNCELLEME 25.07.2014 12:44

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Bülent Korkmaz, ligde kalıcı olmayı hedeflerini belirterek, "Geçen sene zor bir dönemden geçti Kayseri Erciyesspor. O zor dönemi atlattı iyi biçimde. Budönemde ise hem iyi oyun hem iyi mücadele hem ligdeki kalıcılığımızı devam ettirmeye çalışacağız" dedi.

Palandöken ilçesindeki yüksek irtifa kamp merkezinde, teknik direktörKorkmaz yönetiminde antrenmanlarını sürdüren mavi-siyahlı takım, yenisezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor.

Korkmaz yaptığı açıklamada, Kayseri'deki on günlük kampın ardından Erzurum'a geldiklerini anımsatarak, burada yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Kentte güzel bir ortamın ve havanın da istenilen derecede olduğunu anlatan Korkmaz, "Bir hazırlık maçı oynadık, kazandık. Bu sonuçtan önemlisi benim için takımın oyunu, gösterdiği performans. Genelde memnunum, iyi gidiyor. Bugün de Çaykur Rizespor ile final maçımız var. Pazar günükampımızı sonlandıracağız. Her şey istediğimiz gibi gidiyor" şeklinde konuştu.

"Her maçı ayrı ayrı değerlendirip, hedef koyacağız"

"Ligdeki hedefimiz kalıcılığımızı devam ettirmek. Geçen sene zor birdönemden geçti Kayseri Erciyesspor. O zor dönemi atlattı iyi biçimde. Budönemde ise hem iyi oyun hem iyi mücadele hem ligdeki kalıcılığımızı devam ettirmeye çalışacağız. Maç maç değerlendireceğiz. Her maçı ayrı ayrıdeğerlendirip, hedef koyacağız" diyen Korkmaz, yeni transferlerin olduğunu ve geçen yıl kiralık olarak oynayan futbolcuları bünyelerine kattıklarını ifade etti.

Yeni transferlerin de olduğunu vurgulayan Korkmaz, iyi bir takım olduklarını düşündüklerini ve Avusturya kampından sonra tam ekibi veya takımıoluşturacaklarını belirtti.

Erzurum kampını pazar günü tamamlayacaklarını vurgulayan Korkmaz, "Üçgünlük bayram izni var. Sonra Avusturya'nın Strazburg kentinde 31 Temmuz'da toplanıp, 14 Ağustos'a kadar kampımız devam edecek. Orada hazırlık maçlarımız olacak" diye konuştu.