Van Persie şaşkınlığı! İnanamadı

Kasımpaşa’nın Hollandalı yıldızı Ryan Donk, Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Van Persie şaşkınlığı! İnanamadı
Van Persie şaşkınlığı! İnanamadı
GİRİŞ 29.07.2015 13:02 GÜNCELLEME 29.07.2015 13:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Donk, “Geçen sezondan olumlu olarak çıkarabileceğimiz tek ders; hala Süper Lig’de olmamız. Geçen sezon gereken mücadeleyi gösteremedik. Çok fazla gol yememiz takımın genel sorunuydu” dedi.
 
"SHOTA ARVELADZE, BİZDEN..."
 
Sürekli yaşanan teknik adam değişikliğine de vurgu yapan Hollandalı, şöyle konuştu: “Son 6 ayda 4. hocamız ile çalışıyoruz. Rıza Hoca’nın oyun anlayışı ve istediklerine adapte olmaya çalışıyoruz. Her şey zamanla oturacak. Herkesin kendi hedefini koyması lazım. Takımdaki arkadaşlık ve dostluk şu an çok iyi. Lig başlamadan her şeyiyle tam bir takım olacağız. Yapılan takviyelerle dört dörtlük olmak için çalışacağız. Shota bizden yaratıcı bir futbol istiyordu. Şu anki hocamız baskı kuran bir oyun istiyor. Rakibe boş alan vermememiz lazım. Bu sezon az gol yiyen bir ekip olacağız. Ben de elimden geleni yapacağım. Hem ön liberoda hem de stoperde bana verilen görevi yerine getireceğim” dedi.
 
"VAN PERSİE'YE ÇOK ŞAŞIRDIM"
 
Hollandalı, F.Bahçe’ye imza atan vatandaşı Robin van Persie’nin transferine çok şaşırdığını söyledi. Donk, “Van Persie’nin F.Bahçe’ye gelmesi beni çok şaşırttı. Sürpriz bir transfer oldu. F.Bahçe, bence Avrupa’nın ofansif gücü en yüksek ekiplerinden biri” dedi.

YORUMLAR 3
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    tespitin yanlış .. rvp cok büyük oyuncu olduğu için şaşırmış.. podolski RVP kadar çok büyük oyuncu olsa onunda gelmesine şaşırırdı.. podolski sıradan avrupalı bir oyuncu şaşırma:))
    Cevapla
  • shaktar sonrası 8 yıl önce Şikayet Et
    shaktar 2. maç sonrası bakalım rvp çok büyük oyuncu cümleniz devam edecek mi ? Şunu unutmayın bir zamanlar büyüktü ile şimdiki an farklı. çok büyük oyuncu olsaydı ingiltereden asla göndermezlerdi bunu bilin. yaşı gelmiş adamları büyük paralara kakalamanın yolu maalesef Türkiye'den geçiyor. Alabiliyor musun rooneyi, ronaldoyu, messiyi, iniestayı onlar büyük oyuncu halen asla alamazsın. zaten gelmezler. ama yaş olsun 32 o zaman deli paraya gelirler.
    Cevapla
  • emre can 8 yıl önce Şikayet Et
    Podolskinin GS ya gelmesi adamı şaşırtımıyor ama van persie nın fenere gelmesi adamı şaşırtıyor. Bu demek oluyor ki fener küçük kulüp Galatasaray büyük kulüp.
    Cevapla