Fenerbahçe'ye Kim müjdesi!

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda Güney Koreli oyuncu Yeon Koung Kim'in transfer sürecinin tamamlandığı açıklandı.

Fenerbahçe'ye Kim müjdesi!
Fenerbahçe'ye Kim müjdesi!
GİRİŞ 23.10.2012 08:45 GÜNCELLEME 23.10.2012 08:58

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Kim'in uluslararası transferinin tamamlandığı ve sarı-lacivertli ekibin CEV Kupası'nda yarın deplasmanda Ukrayna'nın Khimik Yuzhny takımıyla yapacağı maçta forma giyebileceği bildirildi. Güney Koreli oyuncunun, transfer sürecinin tamamlanmasının ardından takıma katılmak için Odesa'ya hareket ettiği kaydedilen açıklamada, ''Oyuncumuza, çok sevdiği Fenerbahçe forması altında başarılar diliyoruz'' denildi.

"BU FORMA İÇİN DEĞERDİ"

Uluslararası transfer işlemleri tamamlanan Yeon Koung Kim, Odesa yolculuğu öncesinde, açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduğunu açıklayan Güney Koreli voleybolcu duygularını şöyle ifade etti:

"Bugün, uluslararası transfer işlemlerimin tamamlandığı haberini aldım. Kendimi tam anlamıyla nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum. Sadece çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bu zor günlerin üstesinden kulübümüzle birlikte geldik; Başkanımıza, tüm mesaisini bu konuya harcayan değerli yöneticilerimize, bana destek olan takım arkadaşlarıma, voleybol şubesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Artık formama kavuşabileceğim; o benim için çok değerli ve bu formanın ne kadar değerli olduğunu şimdi daha da iyi anlıyorum, onun için değerdi...

Yarın CEV Kupası'nda çok önemli bir maçımız var. Gruba galibiyetle başlamak her zaman iyidir, özellikle de deplasmandaysa... Sanıyorum bu akşam saatlerinde Odesa'da takım arkadaşlarımın yanına ulaşmış olacağım. Eğer hocamız şans verirse yarınki maçta oynamayı çok isterim.

Son olarak, emeği geçen herkese tekrar tekrar yürekten teşekkür ederim."