Eda Erdem: Teknik heyetin değişmesiyle...

Voleybolda Kadınlar CEV Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'nin oyuncusu Eda Erdem Dündar, Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi'nde de şampiyon olarak, taraftarlara 'Sarı Melekler'in geri döndüğünü göstereceklerini söyledi.

Eda Erdem: Teknik heyetin değişmesiyle...
Eda Erdem: Teknik heyetin değişmesiyle...
GİRİŞ 09.04.2014 12:32 GÜNCELLEME 09.04.2014 12:32

Eda Erdem Dündar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2008 yılından bu yana önemli başarılara imza attıklarını belirterek, "Bu sene gerçekten teknik heyetin değişmesiyle büyük bir ivme yakaladık. Saha içi ve dışında çok güzel bir uyum var. Bu da başarıyı geri getiren en büyük anahtarlardan biri" dedi.

Fenerbahçe'nin her zaman finalleri, kupaları isteyen bir ekip olduğunu vurgulayan Dündar, "Alnımızın akıyla gelecek sezon için Şampiyonlar Ligi'nde oynama hakkını elde ettik. Bu sene sezonu iyi bitirmeliyiz ki seneye de iyi bir ekip kurup, üzerine daha çok şey koyarak, Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz başarıyı yakalayalım. Tabii ki öncelik bu sene. Bir kupayı aldık. Kalan 2 kupayı da aldıktan sonra taraftarların 'Sarı Melekler'in geri döndüğüne inancı artacak. Gelecek sene için bize olan destekleri iki katına çıkacaktır" diye konuştu.

- "Fenerbahçe taraftarı takımına gönülden bağlı"

Fenerbahçe'nin büyük bir spor kulübü olduğunu kaydeden milli sporcu, "Birçok branşı içinde barındırıyor. Onlardan biri de voleybol şubesi. Biz birkaç yıldır başarılarla dolu gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

CEV Kupası finalinde taraftarlarının kendilerini yalnız bırakmadığını aktaran Eda Erdem Dündar, "Sabahtan akşama kadar hem erkek hem bayan takımımızı desteklediler. Bence bu her takımın taraftarının yapacağı bir şey değil. Fenerbahçe taraftarı takımına gönülden bağlı. Karşılıksız severek bu şeyleri yapıyor. Ne mutlu bize ki onları mutlu edip, bu kupayı evimizde kaldırdık. Kupayı aldığımızda onların yüzündeki mutluluğu görmek her şeye değerdi" şeklinde konuştu.

Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe'nin voleybolda iddialı olmasının bu spora olan ilgiyi arttırdığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe, çok taraftarı olan bir spor kulübü. Zaten spor kulübü olarak ilk televizyonu kuran ekiplerden. Voleybol maçları televizyonda çok yer almazken FB TV'de yer bulmaya başladı. Rakip takım bizleri izlemek için hep FB TV'yi takip ederdi. Bu Türkiye'de voleybola olan ilgiyi arttırdı. Çünkü Fenerbahçe taraftarı her branşı izliyor. Başarılar da gelince hem gazetelerde fazla yer bulduk hem de taraftarın gönlünü kazandık."

- "Kuvvetli bir milli takımımız var"

Eda Erdam Dündar, çok iyi bir milli takıma sahip olduklarını belirterek, "Düzgün bir program dahilinde olursa bence şampiyonluk gelebilir" dedi.

Kış aylarında normal sezonda çok yoğun tempoda çalıştıklarını dile getiren Eda, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yazın da aynı tempoda çalışınca, genelde turnuvalar eylül, ekim ayı sonlarında olduğu zaman biraz psikolojik olarak oyuncularda sıkıntı yaratabiliyor. Şimdi dünya şampiyonası var, ondan sonra Avrupa şampiyonası olacak. Düzgün program çerçevesinde takımımızın şampiyon olacağına inanıyorum. Önce inanmak gerekiyor ama gerçekten kuvvetli bir ekibimiz var."

KAYNAK: AA