Yalçın fena patladı! 'Zulüm gördüm canım acıdı'

Başakşehir formasıyla başarılı bir grafik çizen Yalçın Ayhan samimi açıklamalarda bulundu.

Yalçın fena patladı! 'Zulüm gördüm canım acıdı'
Yalçın fena patladı! 'Zulüm gördüm canım acıdı'
GİRİŞ 11.05.2016 11:48 GÜNCELLEME 11.05.2016 11:48

A Milli Takım’a çağrılma beklentisi, Beşiktaş transferi ve Volkan Demirel ile yaşadığı kavgaya kadar konuşan tecrübeli oyuncu, samimi itiraflarda bulundu.

“Ben kendimi kesin alırdım gibi bir şey demeyeyim. A Milli Takım çok hassas bir yer ve karar mercii de Fatih Terim. Zaten kendisi de tüm oyuncuları takip ettiklerini söylüyor. Beklentim elbette var. Ancak bu sadece benim istememle olacak bir şey değil. Kendimi hazır hissediyorum, görev verilmesi halinde Fransa’da elimden gelenin fazlasını yaparım. Bu sözlerimin arkasındayım, çünkü yeterliliğime inanıyorum, formdayım. 34 yaşındayım ama en iyi dönemimdeyim.

’Volkan’la konuşmuyoruz’

"Volkanla davalık olmuştunuz, hala küs müsünüz?" sorusu üzerine “Volkan'la konuşmuyoruz ama kin de beslemiyorum. Sadece hak etmediğin bir davranışla karşılaştığında üzülüyorsun, hele ki maç sonunda. Adrenalin yüksek oluyor saha içinde, tartışma da sahada olur. Ama duş aldıktan sonra tartışma olması hoş değil. Biz futbolcuyuz, insanlara örnek olmak lazım. Özellikle de gençlere. Kavgalarla gündemde olmamalıyız.”

‘Beşiktaş’ta zulüm gördüm’

“Allah hiçbir kulunun böyle zulüm görmesini istemez. Ben zulüm gördüm, canım çok acıdı. Bu yaşıma kadar beni en çok üzen şey buydu. Başakşehir’e izin almadan kimse girip de idman izleyemez. Ben İngiltere vizesi alıp kampa gittim. O vizenin de nasıl zor alındığını bilirsiniz. Orada takımla uçağa bindim. Yok ben kendi kafama göre gitmişim falan mümkün mü? İftiralar çok acıttı. Yoksa transferde anlaşırsın, olmaz. Ama insanlara iftira atmak, canını acıtmak yazık. Bilic’in suçu yok. Benim ailem var, çevrem var. Kendi imkanlarımla nasıl gideyim İngiltere’ye. Bunu söylüyorlar.”

‘Keşke gitmeseydim’

“Hiçbir futbolcunun böyle bir üzüntü yaşamasını istemem. Ben Beşiktaş altyapısında oynadım 1998’de, bununla da hep gurur duydum. Beni en çok üzen iftiralar oldu. Ben Gaziosmanpaşa’da oturuyorum, mütevazı bir çevrem var. Kimseye yalvarmadım beni al diye. İngiltere’ye kadar götürülüp, bir gün sonra dönmek canımı çok acıttı. ‘Keşke gitmeseydim. Keşke hiçbir şey başlamasaydı’ dedim.”

KAYNAK: FANATİK