İbrahim Üzülmez: İşimiz zor...

İbrahim Üzülmez, 1-0'lık Beşiktaş yenilgisinin ardından yaptığı açıklamalarda kötü bir durumda olduklarını ancak oyuncularına güvendiğini söyledi.

İbrahim Üzülmez: İşimiz zor...
İbrahim Üzülmez: İşimiz zor...
GİRİŞ 24.12.2016 22:21 GÜNCELLEME 24.12.2016 22:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'a 1-0 boyun eğen ve ligde üst üste 7. mağlubiyetini alan Gaziantepspor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Lig TV'ye konuşan Üzülmez, iyi mücadele ettiklerini anlatırken, "3 hafta öncesine göre daha canlıydık. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Beşiktaş seyircisinin baskısını hissettik. Vodafone Arena'da oynamamız gerekeni oynadık. 4-5 net gol pozisyonumuz var. Birini atıp öne geçsek kontraya dayalı bir oyunla avantaj elde edebilirdik. İşimiz zor. Mantalite olarak biraz sıkıntılı bir takım. Türkiye'nin en kötü durumdaki camialarından biri, umarız ayağa kaldıracağız. Ama oyuncularıma güveniyorum." dedi.

Devre arasında yapacakları takviyelerle daha iyi bir konuma geçeceklerini düşündüğünü de belirten Üzülmez, "Dört iyi transferle çok daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sadece ben değil bütün camianın, kulübün takımın arkasında durması lazım. Uzun lig maratonunda iki stopere ihtiyacımız var. İkinci yarıda çıkışa geçeceğiz. Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda başarılar." diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    kayseri ve adana gitti, antep kurtarabilir
    Cevapla