Gaziantep'te şok sakatlık! 4 maç yok

Gaziantepspor'a Akhisar Belediyespor maçında sakatlanan Zydrunas Karcemarskas'tan kötü haber geldi.

Gaziantep'te şok sakatlık! 4 maç yok
Gaziantep'te şok sakatlık! 4 maç yok
GİRİŞ 08.04.2015 15:41 GÜNCELLEME 08.04.2015 15:54

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar Belediyespor karşılaşmasında çarpışma sonucu yüzünde kırıklar oluşan kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın en az 4 maç oynamayacağını açıkladı.

Kırmızı siyahlı takım, gelecek hafta oynayacağı Torku Konyasor müsabakasının  hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde devam etti. Teknik direktör Buruk nezaretinde antrenmana çıkan siyah kırmızılı ekip, önce düz koşu ve top çalışması yaptı. Antrenmana Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan kaleci Karcemarskas çıkmadı. Aynı pozisyonda sakatlanan Vranjes ise takımdan ayrı çalıştı.

Okan Buruk, antrenmanın bitiminde kalecisinin en az 4 hafta oynayamayacağını kaydederken Vranjes'in de 3 gün içinde takımla birlikte çalışmalyara katılabileceğini söyledi.

"TÜRK FUTBOLUNDAKİ KAOSLAR HİÇ BİR ZAMAN BİTMİYOR" 

Okan Buruk, Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu otobüsün Rize'den Trabzon'agiderken saldırıya uğramasını da kınadı. Türk futbolundaki kaosların bitmediğini belirten Okan Buruk, şöyle devam etti:

"Her şey için her zaman, bir milat olsun, diyoruz, ama bir türlü bu milat olmuyor. İnşallah bu sefer bir milat olur. Fenerbahçe takım otobüsüne saldırılması utanç verici bir durum. Hem Türk insanı olarak hem Türk sporunun bireyleri olarak utanmamız gerekiyor. Çıkarılan kanunların daha iyi uygulanması gerekiyor. Futboldaki şiddetin engellenmesi gerekiyor."

KARCEMARSKAS'IN AMELİYAT OLMA KARARI 2 GÜN SONRA 

Gaziantepspor'un doktoru Nevzad Denerel, Karcemarskas'ın çarpışma sonucunda kafa travması geçirdiğini ve yüzünün 2 farklı kısmında kırıklar olduğunu açıkladı. İki gün sonra yapılacak olan son kontrolle ameliyat konusunda karar vereceklerini belirten Dr.Nevzad Denerel, Karcemarskas'ın 4 hafta iyileşme süreci geçireceğini ifade etti. Dr.Denerel, kaleci Karcemarskas'ın sakatlığının bitmesinin ardından da maçlara koruma maskesi ile çıkacağını sözlerine ekledi.

KAYNAK: DHA