Gaziantepspor'da istifa depremi!

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrasında Gaziantepspor teknik direktörü Sergen Yalçın istifa etti.

Gaziantepspor'da istifa depremi!
Gaziantepspor'da istifa depremi!
GİRİŞ 25.03.2014 17:43 GÜNCELLEME 25.03.2014 18:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sergen Yalçın, yaptığı açıklamada istifa kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:"Gaziantepspor kulübüyle yollarım bugün itibariyle ayrılmış bulunuyor. Geldiğimiz günden itibaren takımı aldığım noktayla bıraktığım nokta belli. Ekibimle birlikte elimden gelen her şeyi yaptım. Ama artık bizi aşan bazı durumlar var, problemler var. Ben de teknik direktörlük konusunda çok tecrübeli değilim. Dolayısıyla artık bırakmayı daha uygun buluyorum."

"Gaziantepspor ve Gaziantep halkını çok seviyorum. Geldiğimizden beri hangi şartlarda nasıl mücadele verdiğimiz ortada. Beni unutmasınlar. Kim bilir ileride belki tekrar görüşürüz."

"Ayrılmamın Fenerbahçe yengilsiyle alakası yoktur. Zaten bu ligde Fenerbahçe bizim rakibimiz değildi. Normal bir sonuç olarak bakıyorum. Kötü günümüzdeydik ama elimizden geleni yaptık. Gaziantep'e başarılar diliyorum."

KAYNAK: SAMPİY10.COM
YORUMLAR 2
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    artık bizi aşan bazı durumlar var. yani sen bilmezsin 3- 0 dan fb ikinci yarı devre arasından sonra fb 4-3 macı antepte almıştı .fb nin tarihi böyle şanlı olaylarla doludur .bu senede şanlı fb hekem abileri ve fenerasyon sayesinde 2 maçları hariç başarıyla şampiyon olacaklar ama avrupadan menler yenibir şanşlı sayfa bir ilk daha .
    Cevapla
  • gazi tekin 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne Biçim Adam Sporcu. Ne Biçim Adam Sporcu geldiğinden beri istifa etti edemedi?Paracını teki bence.Dara gelince hemen kaç
    Cevapla