Ve gol makinesi Burak Yılmaz tarihe geçti

Bu sezon şampiyonlar Ligi'nde 7. golüne ulaşan Burak Yılmaz, gol krallığında 7 gollü Cristiano Ronaldo'yu yakalamış oldu.

Ve gol makinesi Burak Yılmaz tarihe geçti
Ve gol makinesi Burak Yılmaz tarihe geçti
GİRİŞ 21.02.2013 06:27 GÜNCELLEME 21.02.2013 06:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz Galatasaray formasıyla attığı 7 golle Türk takımları adına Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda en çok gol atan oyuncu oldu. Daha önce bu rekor 6 golle Mario Jardel'e aitti.  Ayrıca toplam gol sıralamasında ise 13 gollü Hakan Şükür'ün ardında 7 golle 2. sıraya yerleşti. 

YORUMLAR 8
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    Hakkı savun. Fatih terim futboldan anlamıyor diyerek hiçbirşeyden anlamadığını belli etmişsin.. Futboldan anlamıyor dediğin adam Galatasaray'ı dünyanın en iyi 16 takımı arasına soktu..Hayalinizde göremediğiniz Uefa ve süper kupayı bu ülkeye kazandırdı..geçen sene play off saçmalığına rağmen takımını şampiyon yaptı ve hala LİDER..Bence fazla konuşarak rezil etme kendini..
    Cevapla
  • Burhan Durmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    dileğimiz. gol kralı olması
    Cevapla
  • serkan karahan 11 yıl önce Şikayet Et
    ORTA SAHA. döküldü adeta selçuk inanın hava topuna zıplayacak koşacak takatı yok,melo seydediyor hamit kendi ekseni etrafında dönüyor savunma güven vermiyor saha zeminide eklenince kondisyonu daha iyi olan ekip schalke puan çıkartmasını bildi,ama yinede almanyadaki rövanşta galatasaray sürpriz yapabilir selam ve dua ile.
    Cevapla
  • Hakkı Savun 11 yıl önce Şikayet Et
    yalnızkurt42 . Hakkı Savun olarak futboldan anlamadığımı kabul edebilirim ve bu hiç bir şeyi değiştirmez. Asıl sizin Fatih Terim'e futboldan anlamadığını kabul ettirebilmeniz lazım. O zaman GS için çok şey değişir. Burak orada gol atsa ne olur ki. GS misli ile cevabını alır. Ama Ronaldo bir gol atsa misli ile gol yiyecek kadar dandik bir takım değil Real.
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    HAKKI SAVUN. futboldan anlamadığın belli. bu real mi finale gidecek. 1-1 in rövanşında manchesteri ingilterede mi eleyecekler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle