'Karun gibi zengin Türk'ü bir bakışta aşık etti'

Galataray Başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Grammatikoyianni, Yunanistan medyasında manşetlere çıktı.

'Karun gibi zengin Türk'ü bir bakışta aşık etti'
'Karun gibi zengin Türk'ü bir bakışta aşık etti'
GİRİŞ 04.02.2013 12:57 GÜNCELLEME 04.02.2013 13:51

Ülkenin ünlü gazetelerinden Etnos ilk sayfasından anonslu verdiği haberde Aysal ve eşine geniş yer ayırdı. Gazete içerideki iki sayfasında resimlerle süslediği haberinde Grammatikoyianni için ''Güzel gazetecinin hayatı romantik bir masala benziyor. 72 yaşındaki tüm dünyayı gezmiş karun gibi zengin Türk işadamı daha ilk bakışta Fani'nin mavi gözlerine aşık oldu'' dedi.

2008'DE NEW YORK'TA EVLENDİLER

Fani Grammatikoyianni'nin Yunanistan'da, İstanbullu Rumların kurduğu AEK takımının taraftarı olduğunu ve evlenmeden önce sarı siyahlı takımın maçlarını kaçırmadığını belirten gazete, ''2004'de Yunanistan'ın şampiyon olduğu Avrupa Futbol Şampiyonası için Portekiz'e gitmişti. Onu iyi tanıyanlar futbolu sevmeyen bir erkekle hiçbir zaman beraber olamayacağını söylüyorlar'' diye yazdı.

Çiftin 2006 yılında Atina'da tanıştığını, Ünal Aysal'ın daha sona eşi olacak Fani'yi arkadaşlarıyla birlikte teknesine davet ettiğini kaydeden gazete, 2008'de New York'ta evlenen çift için şu yorumlarda bulundu...

KÜLTÜRLÜ VE KOZMOPOLİT

''Grammatikoyianni'nin hayatı tamamen değişti. Galatasaray taraftarlarının sevgisini kazandı. Ünal Aysal ise sadece çok zengin bir işadamı değil. Son derece kültürlü, kozmopolit ve enteresan bir insan.'' Gazete ayrıca, Galatasaray'ın ara transferde renklerine kattığı Wesley Sneijder ve Didier Drogba transferlerini de değerlendirirken, ''Ünal Aysal büyük aşkı Galatasaray için milyonlar harcıyor. Yapılan dev transferler de bunu gösteriyor. Her şey şampiyonlar ligi'nde başarıyı yakalamak için'' diye yazdı.

KAYNAK: HURRİYET.COM.TR