Fatih Terim: Bu iyi bir haber değil!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından Lemina'nın sakatlığı hakkında konuştu.

Fatih Terim: Bu iyi bir haber değil!
Fatih Terim: Bu iyi bir haber değil!
GİRİŞ 16.02.2020 22:02 GÜNCELLEME 16.02.2020 22:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmayı değerlendirdi.

 

 

Fatih Terim "Çarşamba günü eforu, performansı yüksek bir maç oynadık. Onun üzerine bu, çok da kolay olmadı. Malatya da dirençli bir takım. Buna rağmen oyunu kontrolümüz altında götürdük. Bugün biraz daha az pas yaptık görünüyor. Ancak attıktan sonra kaçırdığımız goller de kaçırılacak goller değil. İkinciyi bulsak maç başka yerlere gidebilirdi. Malatya'da çok kaçırdıktan sonra 1-1 berabere kalmıştık. Bazen bu puanlar çok önemli puanlar. Taraftarımızla birlikte yürüyeceğiz. Yavaş yavaş tırmanıyoruz. Kolay değil. Bazı sakat oyuncularımız olmadığı zaman işler değişiyor. Bugün Falcao'yu da biraz denedik. Onun dönmesi de bizim için sevindirici. Takımımdan memnunum. Her kaybınızda çalkantıya uğramanız muhtemelken bu dönemde çok da iyi oynamak ve galip gelmek önemli. Oyuncularımı kutluyorum. İnşallah bu birlikte yürüyüşümüz taraftarla beraber devam edecek” dedi.

"BU İYİ BİR HABER DEĞİL"

Lemina'nın sakatlığının sorulması üzerine Terim "Maçtan önce Lemina'nın karın adalesinde sıkıntı var diye biliyordum. Ancak arka adalesinde sıkıntı oldu. Bu iyi bir haber değil. Lemina her oyuncu gibi çok önemli. Rolü de, üstlendiği sorumluluk da herkesin yapabileceği bir şey değil. Ümit ediyorum sıkıntı çıkmaz. Çıksa da Galatasaray'da herkes her yerde oynar" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 13
  • gurbetcı 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun haksızlıkla aldıgınız puanlar burnunuzdan gelecek. avrupada buluyorsunuz
    Cevapla
  • Arda 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupada 32 maçta 2 galibiyet ligde penaltı şampiyonu tebrikler tiyatrocular
    Cevapla
  • cimbombom 4 yıl önce Şikayet Et
    fb yi yenersek 5 hafta kala, yenemezsek 3 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ederiz. re re re
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çirkef malatyanın verilmeyen penaltısınıda söyle
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes istediğini görüyor, malatya hakettiğini aldı daha fazlasını haketmedi.
    Cevapla
  • Nesdahl 4 yıl önce Şikayet Et
    Su türk futbolunda tarihi gecmis yüzler hicmi degismiyecek yillardir ayni hocalar yeni rüzgarlar lazim dinamik genc hocalar
    Cevapla
  • cim bom gs 4 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler aynı hocayla 10 yıl 20 yıl çalışır istikrar derler bizde çamur atarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle