Trabzonspor - Galatasaray: 1-1

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park Stadyumu'nda 1-1 berabere kaldı.

Trabzonspor - Galatasaray: 1-1
Trabzonspor - Galatasaray: 1-1
GİRİŞ 01.12.2019 21:02 GÜNCELLEME 01.12.2019 21:56
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Kompleksi'nde oynanan maç 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

 

 

Trabzonspor'un golünü 50. dakikada Alexander Sörloth kaydetti. Galatasaray'ın golü 90. dakikada Yuto Nagatomo'dan geldi. Maçın ilk yarısında Trabzonspor'da sarı kart gören Jose Sosa Antalyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

Bu beraberliğin ardından Trabzonspor 23, Galatasaray 20 puana ulaştı. 

 

 

Süper Lig'de gelecek hafta Trabzonspor, Antalyaspor'a konuk olacak. Galatasaray, Alanyaspor'u ağırlayacak.

Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 1

Stat: Medical Park

Hakemler: Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Campi, Hüseyin Türkmen, Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini (Dk. 66 Ekuban), Sosa, Obi Mikel, Yusuf Sarı (Dk. 76 Doğan Erdoğan), Nwakaeme, Sörloth

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Nzonzi, Feghouli (Dk. 52 Seri), Lemina (Dk. 46 Jimmy Durmaz), Belhanda (Dk. 80 Emre Mor), Ömer Bayram, Adem Büyük

Goller: Dk. 50 Sörloth (Trabzonspor), Dk. 90 Nagatomo (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 26 Sosa, Dk. 72 Yusuf Sarı, Dk. 81 Hüseyin Çimşir-yardımcı antrenör, Dk. 85 Uğurcan Çakır, Dk. 86 Campi, Pereira (maç bittikten sonra) (Trabzonspor), Dk. 26 Ömer Bayram, Dk. 40 Nzonzi, Dk. 67 Marcao (Galatasaray)

YORUMLAR 59
  • rizeli 4 yıl önce Şikayet Et
    trabzon müthiş top oynuyor avrupada zaten fırtına estiriyor öyle esiriyorki pasifikte dahi hissediliyor.. acayip ya acayip top oynuyor oyle boyle değil... yikayi ortaluğu... pirakun trabzonu acayip oynayi verun kupalari ona... :):):)
    Cevapla
  • B.Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal Karamanı severim sayarım falan ama dünkü maçın beraberliğe gelmesinin tek nedeni kendisidir. Şampiyonluğa oynadığını umut ettiğimiz Trabzonspor kendi sahasında bu kadar geri çekilmemelidir. Galatasaray takımı hücum yönünden büyük sıkıntı çekerken oyunu geride kabullenerek karambolden gol atmalarına neden olduk.
    Cevapla
  • omer ts 4 yıl önce Şikayet Et
    unal karaman ın gitmesi gerek artik. bu kacincı son dakika tokadı. 2 yildir ayni şey oluyor. ders almıyor. 40 dakika boyunca skora oynanirmi?
    Cevapla
  • TürkMücahid 4 yıl önce Şikayet Et
    KİM GELSİN diyene. .! (BEN)...Hep dikine oynatırdım. Geri pas yapan, forma yüzü göremez bir daha.Penaltıları Hami gibi attırırdım.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hoca iyi bir insan. Hocalığı zayıf. Futbol ile fazla ilgilenmeyen ve futbol bileğisi az olan biri olarak çok defa ifade ettim.Takım 1-0 öne geçtikten sonra hemen katı bir savunmaya geçiyor, neticede hüsran oluyor. Bırak kardeşim bu savunma oynunu, cesaretli ol.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelsin?
    Cevapla
  • bayburtlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şaibeli bir maç izledik
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    talimat vardi amerikan derbisinde
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu iki takımın arasında yaptıkları maçların incelenmesi lazım hep şaibeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle