G.Saray'da sakatlık şoku! Ameliyat oldu...

Galatasaray, Kasımpaşa maçında yüzüne darbe alan ve çenesinde iki kırık tespit edilen Belhanda'nın ameliyat olduğunu açıkladı.

G.Saray'da sakatlık şoku! Ameliyat oldu...
G.Saray'da sakatlık şoku! Ameliyat oldu...
GİRİŞ 14.09.2019 17:39 GÜNCELLEME 14.09.2019 17:56
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın açıklaması şu şekilde:

 

 

Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynanan maçın 90. dakikasında çenesine aldığı darbe sonrası ilk müdahalesi saha içinde yapılan ve kırık şüphesiyle maçın ardından sponsor hastanemiz Liv Hospital’a kaldırılan oyuncumuz Younes Belhanda’nın yapılan tetkiklerinde çene sol taraf mandibula kemiğinde ve çene sağ taraf ön bölgede olmak üzere iki kırık tespit edilmiştir.

Oyuncumuz, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği doktorlarından Doç. Dr. Zeynep Sevim başkanlığında bugün sabah erken saatlerde başarılı bir operasyon geçirmiştir.

 

 

YORUMLAR 19
  • memis 4 yıl önce Şikayet Et
    Adeletiniz var mı? Hakemin önünde kasti sportmenliğe aykırı faul. Bakalım nir ceza alacak mı?
    Cevapla
  • insan 4 yıl önce Şikayet Et
    önce insan olalım
    Cevapla
  • fatih akman 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu takıma ne oldu. koşan yok pres yapan yok. birlikte hareket edemiyor takım. herkes kafasına göre bireysel birşeyler yapma peşinde. anadolu takımlarına bile bakıyorsun adamlar ilerde basıyor topla çıkmakta problem yaşıyoruz. takımda coşku yok. heyecan yok. seri top oynayan yok. ne oldu arkadaş bu takıma.
    Cevapla
  • İnsan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ruh hastası fanatikler takımı ne olursa olsun insan lan bu yaptığınız kul hakkı nasıl bir düşmanlık siz nasıl müslümansınız dinimiz böyle mi emrediyor sakin olun ya futbol nedir ya insan kadar değerli bir varlıvarlık varmı Allah ne diyor bir insanı öldüren tüm insanları öldürmüş gibidir gelin hep beraber insan olalım
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fener bizi dagitacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle