Gomis ilk kez açıkladı! 'Comolli ile görüştük'

Sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile görüşen Bafetimbi Gomis, bu görüşmenin detaylarını açıkladı.

Gomis ilk kez açıkladı! 'Comolli ile görüştük'
Gomis ilk kez açıkladı! 'Comolli ile görüştük'
GİRİŞ 06.09.2019 11:58 GÜNCELLEME 06.09.2019 12:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Süper Lig'de gol krallığı ve şampiyon yaşayan, şu anda ise kariyerini Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımında sürdüren Bafetimbi Gomis, Türkiye'ye gelip beIN Sports'a röportaj verdi.

 

 

Fransız forvet, sezon başında Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ile buluşması ve ardından hakkında çıkan ''Fenerbahçe'ye transfer mi olacak?'' söylentilerine açıklık getirdi. 

''COMOLLI BUNU BİLİYOR''

 

 

Fenerbahçe'ye büyük saygısı olduğunu söyleyerek söze başlayan Gomis, ''Comolli ile Fenerbahçe'ye gelmeden önce de konuşuyorduk. Fenerbahçe'ye de Beşiktaş'a da büyük saygı duyuyorum. Comolli ile sadece arkadaş olduğumuz için görüştük. Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayacağımı biliyor. Birbirimizi tanıyan iki insandık ve Türkiye'de görüşmek istedik. Fenerbahçe'ye ve taraftarlarına büyük saygım var. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Onlara iyi bir sezon diliyorum ama Galatasaray'ın arkasında kalmalarını istiyorum.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 13
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu Comolliye dünyanın parasını veriyorlar. Adamın tek yaptığı Gs'den ayrılan, yada Gs'ın talip olduğu futbolcuları ayartmak. Bu sene de foyası ortaya çıkmaz da kovuşmazsa seneye Fernando kesin Fener'e...
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    sizi gidi sizi .. bayağı bir hayranlıkları varmış bize karşı... demek ortada sağlam bir kadro varmış ki bedavaya kazanılmamış o şampiyonluklar.. sizde o oyuncuların peşine düşmüşsünüz..
    Cevapla
  • Besiktasli 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun karakter meselesi
    Cevapla
  • emo 4 yıl önce Şikayet Et
    ulan bu fenev de ne galatasaray hayranıymış
    Cevapla
  • Karaoğlan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın gomis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle